Moje Zvíře.cz
95102 uživatelů, 3475 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Kolik jste jich měli nebo máte?

Minulé radši nevypisuji, to si ani nevybavím vše :p
Nyní: 7papoušků, 11činčil, 11králíčků, 5morčátek, jorkšírka, 2osmáci, 2pískomilové, 4plši, 3suchoželvy, 4burunduci. Příští týden přibydou 2králíčci, tarbíci a ježek ušatý :D :D

kdybych to vzala od mala :)
krávy, ovce, kozy, prasata, slepice, králíci, krůty, husy, kačeny, andulky, kočky, psi, rybičky. mezi tím jsem tak nějak vyrůstala.
teď sama mám psa a vystřídalo se u mě devět potkanic.

Zail: proč? děti dobrovolně pomáháli protože to brali jako obrovskou zábavu a králíci zas tolik práce nedaj vyčistit jednou týdně, dvakrát denně vodu a žrádlo, ráno tráva večer granulky a hotovo. horší bylo když je děti pustili tak to pak byl problém je na zahradě pochytat :D

a.odstrcilikova: :D To se nedivím, já mám zakrslíky, ale chytat je po zahradě, to je tedy něco. Zvlášť ve čtyři ráno v županu :D

FialkaLona: tak to znám velice dobře ti dospělí ještě jdou ale chytat králičata to je na dlouho 8) :)

a.odstrcilikova: No ja kdyz si predstavim ze bych se mel starat o 80 nejakych zviratek, tak by mi sla hlava kolem :)

Zail: nešla, my začali s 5 4samice a jeden samec a jak se to postupně rozrůstalo tak mi to ani nepřišlo

To ja mam dva psy, potkana, tri kocky, rybicky... V minulosti sem mela uz i morcata, krecky, piskomily, cincily, fretku, andulku, kudlanku, strasilky, zelvu...No musela bych se hodne zamyslet abych si vzpomnela na vsechno :D

Tak zhruba, co žiju... 1 pes, 1 kočka, 1 kocour, 4 koťátka, 1 vodní želva, 3 gekoni, 1 zlatá rybka a nepočítaně džungarů, bílých myšek, ryb a králíčků. Počítají se i vánoční kapři? Ale koukám, že na většinu tu ani zdaleka nemám. :D

rybičky,andulka,morčata a pes :)

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*