Railbot: jo a chovat motýly je uplně krásné, když vejdeš do té místnosti a tam kolem tebe létají ti velcí motýlci... Nádhera
Kolik jste jich měli nebo máte?
Adushka: jojo, A. geniculata a B. emilia, ale teď přijde ještě mimčo, takže jediná co mi zbyla - geniculata, asi taky půjde pryč...
já mam taký průměr od každého něco ...... jednoho briťáky modrýho dlouhostrstýho , pak retrývra ještě štěně (bílou barvu má jen když spí jinak je jak čuně každý den sprcha ), 2 sirské křečky , a ještě chcu papouška a žlutou veverku ( jelikož mám volnej pokoj ( 4 m / 5m určitě se mi tam vše vejde
můj teď už "bývalý" kámoš pustil jednoho Džungarského křečíka (přivázal na něj sáček (jako padák )) a normálně ho vyhodil z okna
já jsem to neviděla ale dala jsem mu co proto Blbec jeden!! bylo mu 6let tak už by mohl mít aspoň krapet toho IQ!!
Tak od mala to je 5 pejsků,kočičky nejdou spočítat,2 křečci,slepice a králíky taky nespočítám teď je to 2 psíci,2 číči a 5 slepic xD
Miškas: pojmenovalas ty slípky? Moje babička má asi osm slepic. Já je mám všechny pojmenované A nejradši mám malou boženku a blanku
všichni mi ale říkaají že jsem střelená pojmenovávat slepice
Taky přidám naše přírůstky v rodině - v minulosti (co pamatuju): pes - bullmastif, nespočet koček, čínské kachny, rybičky, 2 andulky, 3 křečci - později 9 křečků , bílá myška, ryby v našem rybníce
, v současnosti: papoušek královský, chameleon jemenský, pes, tři kočky a ještě chci pejska - mopsíka
Adushka: ne dřív jsem je měla pojmenované ale pak jak nám jednu zakousl pes tak jsem pojmenovávat přestala