Moje Zvíře.cz
37463 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Kolik jste jich měli nebo máte?

Elis123:to nevím proč

A kdybys domů přinesla nějaký malý štěńátko, myslíš, že by ho mamka nepřijala? myslíš, že by ho jen tak vyhodila??

Opravdu dost.. :) tak nějak během života = pséka-1,křečky-asi 6,pískomily-3,myšky-asi 50,morčata-2,rybičky, želvy-2, papouška-1, králika-1,...Teď mám 2 fenky,kocoura,potkana a želvy..tak myslím slušná zbýrka.. ;)

Elis123: no nevím.to mne nikdy nenapadlo.Ale myslím,že nadšená by nebyla a moc by se jí to nelíbilo.Máma však není typ,který by nějaké zvíře vyhodil na ulici.

Naše mamka už taky nechtěla žádnýho psa, co nám umřela naše první malá knírače. Rok jsme to vydrželi bez psa, ale pak ségra domů přitáhla našeho Nicka (velký knírač). No a teď máme doma psy 4. ;)

ja to radsi ani nepocitam kolik sem mela zviratek

My jsme měli již tolik zvířátek, že je raději nebudu počítat. Nerada bych na nějaké zapomněla... Ale se zvířátkem je vždy veseleji ;)

Sakryš když to tu tak čtu tak někteří zvás májí fakt zvěřinec 8) tak já to vezmu od největšího kůň, pes, kočka, želva, sedm pískomilů a dvě žabky

Faust: zabky??

Měli sme taky dost zvířat za můj život-2 poníky,1 koně,3 křečky,3 morčata,2 kočky,
1 želvu,1 vlčáka,slepice,králíky(na mas :)

a ted máme:1 poníka,1 koně,psa,morče,králíka,křečka,pestrušku,korelku,
slepice

Předchozí příspěvky

«« «456789 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*