Moje Zvíře.cz
4418 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Odchod milovaného tvorečka

Včera večer jsem přišla o milovanou kočičku Gingerku.Před 11léty,v den kdy mému synovi "dobří lidé"otrávili 10měsíční dogu,si sedlo před náš práh zubožené koťátko.Od toho dne mi přiylo 4zvíře do smečky.Už jsem měla 2pejsky a 1kočku,všichni nalezenci.Nebylo to pro mě snadné,žila jsem sama se 2dětma a peněz nebylo nazbyt.Přesto jsem nikdy nelitivala,že jsem se zvířátek ujala.Přinesly mi tolik potěšení,radostí a zcela zaplnily chvilky samoty,když děti dospěly a založily své rodiny.je úžasné mít doma zvířatko,ale je moc bolestné se s nima loučit.Před 12léty mi pošla fenka ve věku 14let a tak jsem až do včerejšího dne žila se 2kočkami a 17letým pejskem.Gingerka byla nejmladší ze smečky.Přesto,že žila pouze v bytě,dostala zánět do krku a dutin.Měsíc se léčila na veterině,přesto zánět neustupoval,později nemohla polykat,dávali jsme žrádlo stříkačkou,včera jí chtěli zavést do žaludku sondu na výživu,aby zesílela a zánět v krku se zhojil,bohužel nevydržela narkózu.Moc mi chybí nejen mě,ale i jejím zvířecím kamarádům,pejskovi Andrýskovi a kočičce Sí-džejce.Prčomiňte všichni,že si tak vylívám srdce,ale potřebují se vypsat ze smutku.

Na takový smutek je nejlepší další zvířátko. Ještě ale máš pejska a kočičku, věnuj se jim, vzpomínej na to hezké. Bylo to podle mě trošku násilné léčení, tím ale nechci říci nic špatného, je to pochopitelné.... A vlastně se tak chová skoro každý. Já 27. jela na veterinu uspat králíčka. V srpnu nám sousedův pes zakousl Mišulku, co tu mám. Bonny je náplast za ni a je to účinné. Myslím na to hezké. Z nejhoršího mě ale dostal můj Cvalíček a ostatní zvířátka v zoo, kde jsem v té době měla praxi. Je to těžké, ale je to život.

Je mi kočičky i Vás líto. Vím, jaké to je, ztratit milovaného mazlíka. Přesto Vám držím palce a věřím, že díky mazlíkům, které máte doma, bolest brzy překonáte.

Nebojte se,časem to bude dobré.A jak Vám píše AjinkaPS,opravdu souhlasím,že je nejlepší věnovat se dalším zvířátkům.Taky jsem musela před 2 lety nechat utratit pejska,měla jsem ho 13 let.Ale asi 4 roky před tím,než umřel jsem si pořídila fenečku a ta mi potom pomohla se z toho dostat.

Mě je vaším mazlíčkům líto, já vým jaké to je. Já jsem zažila to že my umřela Pišťulka(to byl můj potkánek) měla jsem ho moc ráda, a taky my umřel papoušek a dědovy mu umřelo už tolik papoušků a králiku.Jo a mě ještě umřeli nějaké morčata která jsem měla mnít do chovu. :) :,( o:) :)

Je to už dlouho, to když sem byla ještě menší, měli sme kokršpaněla Betinku, byla to moje láska nadevše, ale bohužel není to vždi napořád, jednou sem přišla ze školy a dozvjeděla se tu strašnou zprávo o tom že už si nikdy s Betinkou hrát nebudu, její ztártu sem hodně těžce nesla teď když se koukám na její fotky se usmívám a v očích se mi objevují slzy, které nejdou zastavit. :,(

já sem zatím ještě žádný zvíře neprodávala :D

Berte to tak,že už jsou za duhou a nic je nebolí.Taky jsem pred 2 měsíci pochovala moje zlatíčko,které jsem měla 6let

To je mi vážně moc líto.Je to smutné stratit zvířátko,ale časem to přebolí.My jsme měli také kočičku,která byla velice přítulná a moc hodná.My jsme jí vždy pouštěli ven a pak si zaškrábala na okno a pustili jsme jí domů.Jednoho dne jsem jí takhle pustili ven,ale už se nevrátila.Je to smutné. :,( Ale časem to přejde!

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*