Moje Zvíře.cz
37539 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Jaké máte veselé příhody s vašimi mazlíčky?

Bydlíme v rodinném domě na vesnici, a tak se čas od času stane, že se doma objeví nezvaný host, myška. Zrovna včera chytil kocour mysku v podkrovnim pokoji a hned se s ni utikal pochlubit segre do jejiho pokoje, segra kdyz to videla,tak zacla jecet a hystercit.
A to se kocourovi nelibilo, ze neocenila jeho sikovnost a tak jeste zivou mys pustil u ni v pokoji :) a uz nechytil zpet!
Sestricka mela radost =)

:D Chudak segra :D

kocour je pěkně vyčůraný :) já si pamatuju příhodu u tety, kdy její kocour chtěl přeskočit postel a vlézt si na balkon, rozeběhl se, přeskočil postel s tim že doskočí na balkon, a ouha, dveře na balkon byli zavřené: D dal si pěknou pecku do hlavy, chudáček.

Sherryll:
chudacek :D

šikovnej kocourek :)

kdysi jsem našla malé kotě byl to modrý kocourek šmudla. Když jsme ho začali pouštět ven lezl na střechu přístěnku aby měl rozhled a když jsem ho volala domů skočil mi na ramena a já si ho odnesla jak nějaká čarodejnice :) jenže jak kocourek přišel do puberty bylo zle začal skákat ze střechy na nic netušící kolemjdoucí no a jednou takhle procházeli policisti a milej šmudlí hop a měli ho na rameni. Policajti se lekli jeden spad rovnou do psí hromádky kterou chvíli předtím udělal sousedů vlčák a tak začli vyvádět a mě doporučili kocoura držet na vodítku a prej at si obědnám ceduli: pozor přejděte na druhý chodník zlý kocour ! no policistům jsem udělala kafčo, kalhoty si vyčistil a bylo to. šmudla se asi cítil provinile tak se šel omluvit a sedl si policistovi na klín a nakonec by si ho nejradši odnesl jak se lísal no hlavně že to dopadlo dobře časem si lidi na kocoura útočícího ze střechy zvykli a chodili na druhou stranu sami a šmudlínek skákal na ramena zas jen mě

a.odstrcilikova:
pekny :x

a.odstrcilikova: kruty kocour :D

a.odstrcilikova: pěkná příhoda :) šikovný kocourek. :)

Zail: Jaký krutý. Je to zákeřný vrah. Představ si, že tam půjde člověk se slabým srdcem a chlupatá koule mu skočí na rameno. To bude radosti v rodině (budou dědit). Ty se neraduj, já mám srdce v pořádku :p .

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*