Moje Zvíře.cz
37568 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Jaké máte veselé příhody s vašimi mazlíčky?

Zail: klid místní o něm věděli od mala a tak se maksimálně lekli a protože byl mazel každýho si udobřoval vrněním do ucha a vždy mu to prošlo. Jedinej kdo se ho bál byla moje máti ta by nešla kolem baráku když byl venku ani omylem :) největší strach sem měla já aby mi ho někdo takhle neodnesl

a.odstrcilikova: Kocour infarktoprivadec :D

Zail: :) to jo soused byl rom a strašil děti stylem nezlob nebo na tebe zavolám toho kocoura co tu hopsá ze střechy :)

hehe :) Ani se nedivim, ja bych je strasil taky tak :)

Zail: no nevim mě někdo strašit kočičkou určo ji bude mít doma :) já už od mala tahala domů kde jaký zvířátka takže takhle by mě asi nevystrašili navíc děti z ulice věděli že šmudlínek se příde lísat kdykoliv zavolaj :)

Jirka-F: 8) haha :) no ale to je fakt! :) ale naštěstí já mám taky srdíčko v pořádku

Na výstavě se předvádělo i agility. Se svým beaglem jsme to zkoušeli poprvé a pejsek se mi zasekl v tunelu a já tam před všema lidma musela lízt, takže se všem naskytl fakt kráásnej pohled na můj zadek :D :x

A že to trvalo dlouho snad ani nemusím říkat... :D

Náš pes má velice rád kočky všeho druhu a miluje jejich uši je na ně vysloveně ujetý protože kdekoli jsme na návštěvě a oni tam mají kočku tak se na mi vhne a líže ji uši jen je nejhorší když ta kočka se bojí psů ta siší a pes knučí :D

ximik: :D to bych chtel videt.. :)

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*