Jaké máte veselé příhody s vašimi mazlíčky?
Zail: klid místní o něm věděli od mala a tak se maksimálně lekli a protože byl mazel každýho si udobřoval vrněním do ucha a vždy mu to prošlo. Jedinej kdo se ho bál byla moje máti ta by nešla kolem baráku když byl venku ani omylem největší strach sem měla já aby mi ho někdo takhle neodnesl
Zail: to jo soused byl rom a strašil děti stylem nezlob nebo na tebe zavolám toho kocoura co tu hopsá ze střechy
Zail: no nevim mě někdo strašit kočičkou určo ji bude mít doma já už od mala tahala domů kde jaký zvířátka takže takhle by mě asi nevystrašili navíc děti z ulice věděli že šmudlínek se příde lísat kdykoliv zavolaj
Jirka-F: haha
no ale to je fakt!
ale naštěstí já mám taky srdíčko v pořádku
Na výstavě se předvádělo i agility. Se svým beaglem jsme to zkoušeli poprvé a pejsek se mi zasekl v tunelu a já tam před všema lidma musela lízt, takže se všem naskytl fakt kráásnej pohled na můj zadek
Náš pes má velice rád kočky všeho druhu a miluje jejich uši je na ně vysloveně ujetý protože kdekoli jsme na návštěvě a oni tam mají kočku tak se na mi vhne a líže ji uši jen je nejhorší když ta kočka se bojí psů ta siší a pes knučí