Moje Zvíře.cz
37539 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Jaké máte veselé příhody s vašimi mazlíčky?

Lary: Tak to máš podobný jako já.. Akorát že náš pes jim nelíže uši :) .. Jenom očmuchá a hraje si ...

Zail: Mám to brát jako poklonu? 8)

ximik: :D muze byt :)

Zail: Dobře, děkuji Ti za dvoření. :D Haha, vtip. :x :D

Když se perská kočka zkříží se siamskou - může být nějaké kotě celé po mamince (perská) ? :/

Adushka: Já myslím, že ano. U psů to tak teda platí :)

MOe kRÁlíčEK jE čipera.....čTi a uvydíš :p jEdNou kDyž mamKa nebyLa dOma tAk jSeM Ho PustiLa vEn s Klece!!!!!nOo a oN vyPáLil vEn s KleceE.....tOo ByLoo sTraŠnýýýý...!!!!! nEmOhLa JsEm hOo nAjít!!!!! MÁmE vElkýý ByT..jÁ jSeM bylaA sPocEnááÁ JaK nA tRénInKu(jEšTě vÍc....xD)nOo pAk JsEm Ho naŠla ccA pO HoDInĚ a vÍtE Co uDěLal?????nE pŘeKouSaL InTeRnEt!!!!!!!sUpR Den Fakt :p :p 8) 8)

ANdYsS: Jéé tak to muselo bejt srandy :)

ANdYsS: tak to znám, oni totiž králíčci milujou kabeli a strašně je baví je překousávat. Nám jednou králík překousal ovládání od fungl novýho bagru na dálkový ovládání no sranda spravit to nešlo a 3000kč v hájí

Když jsem mela este moje milovane morcatko a bylo male ,tak ono se jeste balo.Kdyz jsem morcatko podavala kamaradce bylo to dobry trosku se balo a tak se chtela ukaza , ze se nebouji ani tadky a kdyz jsem morcatko podavala tak zacaly strikat curanky a tatka byl cely od toho...pak od te doby ,uz si ho na sebe ani nebral :D

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*