Jaké máte veselé příhody s vašimi mazlíčky?
Lary: Tak to máš podobný jako já.. Akorát že náš pes jim nelíže uši .. Jenom očmuchá a hraje si ...
Když se perská kočka zkříží se siamskou - může být nějaké kotě celé po mamince (perská) ?
MOe kRÁlíčEK jE čipera.....čTi a uvydíš jEdNou kDyž mamKa nebyLa dOma tAk jSeM Ho PustiLa vEn s Klece!!!!!nOo a oN vyPáLil vEn s KleceE.....tOo ByLoo sTraŠnýýýý...!!!!! nEmOhLa JsEm hOo nAjít!!!!! MÁmE vElkýý ByT..jÁ jSeM bylaA sPocEnááÁ JaK nA tRénInKu(jEšTě vÍc....xD)nOo pAk JsEm Ho naŠla ccA pO HoDInĚ a vÍtE Co uDěLal?????nE pŘeKouSaL InTeRnEt!!!!!!!sUpR Den Fakt
ANdYsS: tak to znám, oni totiž králíčci milujou kabeli a strašně je baví je překousávat. Nám jednou králík překousal ovládání od fungl novýho bagru na dálkový ovládání no sranda spravit to nešlo a 3000kč v hájí
Když jsem mela este moje milovane morcatko a bylo male ,tak ono se jeste balo.Kdyz jsem morcatko podavala kamaradce bylo to dobry trosku se balo a tak se chtela ukaza , ze se nebouji ani tadky a kdyz jsem morcatko podavala tak zacaly strikat curanky a tatka byl cely od toho...pak od te doby ,uz si ho na sebe ani nebral