kdysi jsme meli psika jménem Misio, který z neznámého důvodu nenáviděl naší pošťačku a vždy když jí viděl, mohl se zbláznit. A jednou když přišla zase s poštou, tak řekla, že buď až si toho psa uklidíme do domu, nebo že nám nebude nosit počtu. Tak jsme ho zavřeli do domu, otevřeli jsme pošťačce a začali přebírat poštu. Najednou ale Misio běží přímo naproti pošťačce a ta strachem zabouchla branku. Dveře byly zamčený a nikde nic, tak jsme ho zas zavřeli a on přiběh a tak to bylo ještě dvakrát do kolečka. To už pošťačka byla opravdu pryč a my se šli kouknout, jak se mu to podařilo. Z předsíně přeběhnul do obýváku a tam vyskočil na gauč a tam z výšky asi metr a půl skočil oknem na zem. Pak už to bylo k brance jen kousek.... No už jsme si od té doby dávali pozor na otevřená okna =)
Jaké máte veselé příhody s vašimi mazlíčky?
www. andy: a ty se divíš? takhle ho chudáka zavírat kvůli poštákovi? ono možná totiž nešlo o poštačku jako člověka spousta psů nesnáší uniformi a pokud měla ten poštáckej stejnekroj tak to mohlo být tím
www.Andy: no já to znám od vlčáka, když viděl uniformu mohl se zbláznit a když stejný člověk přišel bez uniformy tak se s nim i mazlil
To je taky dobrý =)a misio nechtěl do dvora pustit popeláře, když přijeli a vysypat uhlí do sklepa z náklaďáku nemohli, když byl doma =)
náš pejsek taky asi nesnáší uniformy.. pač vždycky když k nám přijde teta z pošty tak by se mohl zbláznit jak vyje a štěká Aspoň už vím čím to je
Mám takovou malou historku ,,o křečkovi,který procházel klecí"
To jsem měla zrovna svého druhého křečka Fredýska I.Byl to hrozně hlučný křeček a celou noc rámusil.A tak jsem ho každý večer dávala do vedlejší místnosi,do koupelny.Před tím hryzal mříže klece ale já nechápala proč.Až jednou jsem na to přišla.
Byl večer a křeček byl v koupelně u vany a máma se tam zrovna myla.Já jsem si četla v pokoji,když tu jsem uslyšela mámu křičet.Běžela jsem do koupelny.Máma křičela že je v koupelně myš. Ale když jsem tu myš uviděla,poznala jsem svého křečka Fredýska I.Chytla jsem ho a chtěla jsem ho dát zpátky do klece ale strnula jsem překvapením.Klec byla zavřená.Nerozuměla jsem tomu.Zprvu jsem se domnívala,že utekl,protože jsem zapoměla zavřít klec ale ukázalo se,že utekl ze zavřené klece.Jak,to se mě neptejte.Dodneška jsem na to nepřišla.Už se to nikdy nestalo znovu.
Jednou když sem přišla ze školy, podívala sem se na křečka a vidím, křeček se nehýba (ani nedýcha) , když sem k němu přišla blíž, tak mě normálně bafnul
ale fakt !!
Si ze mě udělal normálně srandu