Psí sporty
sem pište jaké aktivity se svým pejskem děláte..jestli jen delší procházky nebo třeba sporty jako jsou agility,dogfrisbe,tanec se psem,obedience,obrana nebo něco jiného,náročného
já dělám jen rekreačně....skijorking,bikejorkink...dlouhé procházky,jednoduchý cviky dogdancingu
"Materiál" ke zpracování by byl, ale čas není Musím říct, že většina těch pojmů mi ani nic neříká, do dnešního dne jsem netušil, že existuje tolik psích sportů, povědomí mám jen o agility apod.
Bylo by určitě fajn, kdyby se tu někdo podělil o svoje zkušenosti a doporučení, co je dobré pro jakého pejska
tak já něco o tom skusím napsat v nákým článku snad zítra odpoledne dnes už asi nebude čas.....psích sportů je daleko víc ale já se psem dělám toto akorát někdy si na zahradě postavím překážkovou dráhu a dělám agility
Dobré téma, taky by mě zajímalo třeba co je bikerjorking, napadá mě možná tak běžící/chodící pejsek za kolem
Jinak tu máme nějaké změny hezké.
No tak my děláme dogdancing, agility, poslušnost a jasně že delší procházky!!! Budeme možná už dělat zkoušky ZOP..
Ještě jsem zapomněla děláme agility, dogdancing závodně výcvik rekreačně, chodíme do KK Šlapanice
no konečně se to tu rozjelo doma jsem sama do sešitu psala článek o pár psích sportech tak bych to mohla do článků napsat ale je to dlouhý a psát bych na toto téma mohla pořád že bych se upsala