Moje Zvíře.cz
36829 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Dáváte hlodavcům volnost?

je váš křeček,nebo morče,potkan zviklý běhat po celém bytě nebo pokoji?

Já si myslím že je to také důležitá otázka určitě není dodré je mít v málem výběhu a když tak je pustit proběhnout!!!! :)

Potkany nechávám pravidelně proběhnout alespoň po jedné místnosti. Někdy i po celém bytě (když jim uklízím), ale jsou to strašpytlové a odváží se na delší "výlet" jen někdy :)

Já pouštim křečky běhat po pokoji,maj víc místa a víc se proběhnou než v ohradě :) ,navíc si tam k nim můžu sednout a voni mě pak využívaj jak rozhlednu :( :D ,dát je teď když sou zvyklý běhat po bytě do ohrady tak se mi snad zblázněj :/

Křečci jsou malí a lehce se mi někam ztratí. Proto jsem je nechávala běhat jenom v jedný místnosti a musela jsem si je hlídat. Nejlepší pro mně bylo vypustit po bytě morče, který je sice větší, ale taky se víc bálo, když jsem ho pak chytala. A potkana pouštím klidně i mezi pokoji, protože vím kde ho potom najdu :)

jojo já mám novího potkana a kdybych ho teť pustila tak se mi snad prokouše zpátky do akvária, se strašně bojí :)

Já pouštím občas když mám více času křečky i osmáka ale nepouštím je všechny naráz. A pouštím je jenom v mém pokoji, křečků udělám ohrádku a pustím je jenom v té ohrádce ale osmáka pustím po celém pokoji, ale jak ho mam zavřít spátky do akvárka tak to je problém ja ho nemůžu chytit ten pořád zdrhá a schovává se za skřini :) 8)

Ano mému potkanovi dávám volnost, zatím mu nedůvěřuji natolik abych ho pouštěla po celém pokoji, zatím zůstává jen na posteli, ale v létě se měla odvahu ho pustit volně po zahradě, i když sem za ním chodila jak hlídácí pes, podle mě si to NÁRAMĚ užíval. :D

Někde venku, byť na zahradě, bych si asi potkana pustit netroufl. Při jejich schopnostech byl se bál, že v takovém prostředí bych s hlídáním neměl šanci :)

Ano moje morče často běhá po domě. Společně s králíčkem ;) určitě potřebují volnost

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*