Moje Zvíře.cz
4418 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Mají vaši domácí mazličkové nějaké kamarády?

:) našli jste si už v okolí vašeho bydliště pro svého domácího mazlíčka nějakého kamaráda :) ??

já mam doma křečky a každý má svoje místo, ale jak je pustím všechny tak se s polu baví a náše kočky maji kamarady sousedovi kočky 8) 8) naše kočky jsou moc hodné když jsou s kamarady :) :*

Moje Molly (zlatá retrívřice) si našla kamarádku bernskou salašnickou Sheyllu a ta aptří mé nejlepší kamarádce ;) Moc rádi spolu skotačí na procházce atd :)

Moje Sáruška má více kamarádu,patří třeba mezi ně pinč,zlatej retríver.Má dokonce i svojí lásku.Křížence border kolie čokoládového :)

JJ štěně rotvajlera :)

To muj MArloušek zatím bohužel žádného kamaráda nemá ae doufáme že si nějakéého najde.. :)

Pes Jambo tak ten má kamarádů snad všechny psi od nás z Vyskytný až na některý který nesnáší.Ale ze všeho nejradši má jezevčíka Bena,3 foxteriéry(Denisu,Betynu,Čikynu)Němec kýho ovčáka Blacka a Něm.ovč-Nelu.Králík a morče s křečkem sou kámoši to když je pustím tak skotačí.Korelka 6ulka má kamaráda Pepíka(korelák)papoušek mé kamarádky na jaře bych chtěla je připustit

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*