Moje Zvíře.cz
4417 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Už jste byli se zvířátkem někdy na nějaké operaci?

Muj pejsek mel uz od malicka bradavici na hlave..Postupem casu jak rostl, rostla i nim i bradavice..Dospelo to az k tomu, ze pred tydnem sme s tim byli na operaci. Nastesti se nejednalo o nejaky slozity zakrok, bylo to hotove za 45 minut, ale i tak sem o sveho milacka mela strasny strach. :)

no na operaci konkretne ne, ale u veterinarky s papouskem Cmudlou. Kdyz jsem ho mel asi tyden, tak si skripl nozicku mezi krmitkem a kleci a jak se toho lekl, tak chtel uletet pryc ale misto toho spadl a visel jen za ni chvilku nez jsem mu pomohl... nastesti to byl jen nejaky vyron a byl ok :)

Jednou nám pejska pokousal vlčák tak jsme byli na šití s nožkou .Musel nosit ten velký krunýř na krku aby si nevytrhal stehy.ale docela brzy se z toho dostal.

Jana Šumpíková: Jo. tem muj ma ted taky ten limec, ja tomu rikam lampicka :D moc se mu to nelibi, ale nic jinyho mu nezbyde..ma na hlave 8 stehu..jednou kdyz sem mu to sundala si to hned poskrabal, az mu z toho uplne tekla krev..takze ted mu ho nesundavam vubec ;)

G.SK8: To věřím. Já bych se zbláznila, ale na tvém místě bych s tím šla asi hned :)

Jana Šumpíková: Chudáček. Našemu psovi se stalo něco podobnýho ale nešli jsme s tím nikde. Zahojilo se mu to samo po jednom týdnu _ :) a zase je zdravý jako řípa

Mého Bulteriera pokousal kamarádův bulík a to tím stylem že můj Bruno si lehl a prostě se nechal trhat aniž by se bránil.Měl potrhaný bok a ucho prokouslé skrz na skrz.Naštěstí náš šikovný pan doktor mu ucho tak šikovně zašil že dnes už není poznat že o něho málem přišel.
Merrynka zažila horší operaci, byla na kastraci a nejhorší bylo probouzení z narkózy. To už nechci zažít. :,(

Judy: ajaj.. tak to bych asi nezvladl se ovladnout kdyz by nekdo ublizoval memu psovi. Verim ze bych videl rude a tomu cizimu neco provedl, jen aby meho nechal

My jsme s tím museli jet na šití protože Našeho pejska(pouliční malá směs)pokousal vlčák na zadní noze mu úplně vysela kůže od masa.Ale máme šikovného veterináře a když se to zahojilo tak tam nic vidět nebylo.

Judy: Chudáček pejsek. :/ . On ho ten cizí pes pokousal i když ten váš mu nic nedělal? Já bych mu dala co proto!! A nebo bych si to vyřídila s jeho majitelem!! x(

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*