no na operaci konkretne ne, ale u veterinarky s papouskem Cmudlou. Kdyz jsem ho mel asi tyden, tak si skripl nozicku mezi krmitkem a kleci a jak se toho lekl, tak chtel uletet pryc ale misto toho spadl a visel jen za ni chvilku nez jsem mu pomohl... nastesti to byl jen nejaky vyron a byl ok
Už jste byli se zvířátkem někdy na nějaké operaci?
Muj pejsek mel uz od malicka bradavici na hlave..Postupem casu jak rostl, rostla i nim i bradavice..Dospelo to az k tomu, ze pred tydnem sme s tim byli na operaci. Nastesti se nejednalo o nejaky slozity zakrok, bylo to hotove za 45 minut, ale i tak sem o sveho milacka mela strasny strach.
Jednou nám pejska pokousal vlčák tak jsme byli na šití s nožkou .Musel nosit ten velký krunýř na krku aby si nevytrhal stehy.ale docela brzy se z toho dostal.
Jana Šumpíková: Jo. tem muj ma ted taky ten limec, ja tomu rikam lampicka moc se mu to nelibi, ale nic jinyho mu nezbyde..ma na hlave 8 stehu..jednou kdyz sem mu to sundala si to hned poskrabal, az mu z toho uplne tekla krev..takze ted mu ho nesundavam vubec
G.SK8: To věřím. Já bych se zbláznila, ale na tvém místě bych s tím šla asi hned
Jana Šumpíková: Chudáček. Našemu psovi se stalo něco podobnýho ale nešli jsme s tím nikde. Zahojilo se mu to samo po jednom týdnu _ a zase je zdravý jako řípa
Mého Bulteriera pokousal kamarádův bulík a to tím stylem že můj Bruno si lehl a prostě se nechal trhat aniž by se bránil.Měl potrhaný bok a ucho prokouslé skrz na skrz.Naštěstí náš šikovný pan doktor mu ucho tak šikovně zašil že dnes už není poznat že o něho málem přišel.
Merrynka zažila horší operaci, byla na kastraci a nejhorší bylo probouzení z narkózy. To už nechci zažít.
Judy: ajaj.. tak to bych asi nezvladl se ovladnout kdyz by nekdo ublizoval memu psovi. Verim ze bych videl rude a tomu cizimu neco provedl, jen aby meho nechal
My jsme s tím museli jet na šití protože Našeho pejska(pouliční malá směs)pokousal vlčák na zadní noze mu úplně vysela kůže od masa.Ale máme šikovného veterináře a když se to zahojilo tak tam nic vidět nebylo.
Judy: Chudáček pejsek. . On ho ten cizí pes pokousal i když ten váš mu nic nedělal? Já bych mu dala co proto!! A nebo bych si to vyřídila s jeho majitelem!!