Moje Zvíře.cz
4417 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Už jste byli se zvířátkem někdy na nějaké operaci?

Adushka: Je fakt že jsem tomu psovi dala co proto, protože ten můj kamarád(te'd už bývalý) ho nebyl schopný odvolat a měl strach že když se je bude snažit od sebe otrhnout tak pokouše i jeho.Ale já jsem si to v ten moment neuvědomila že by mohl vyjet i po mě a chytla jsem ho za slabiny a odtrhla.A majitel my zaplatil všechny lékařské výlohy, takže ošetření antibiotika atd. a to mi do teď dluží 7 stovek. :/

Ono není nic moc ani to usínání- jak jsou z toho hrozně zmatený, oči vytřeštěný.. Brr! Probouzení je ale horší, no... Jak se motají a vůbec nevnímají.. Jsem to zažila už 3x :/ :x

Judy: Takhle bych se zachovala i já ;)

G.SK8: proč jste tak dlouho čekali než jste začli tu bradavici řešit? nevím ale já bych byla kvůli tomu na vete hned jak bych to zjistila.

já bych teda taky rozhodně ani minutu neváhala a už bych naložila pejska do přepravky a požádla tatíka o dovoz k veterině :x

Adushka: Ja sem s tou bradavici taky chtela jit na operaci hned, ale pani veterinarka rikala, ze je jeste mala..

Já si myslím že hodně našich miláčků bylo na operaci i můj kocour byl kvůli 2 koruně...Ale ten veterinář byl táááááák hrozně drahej ale myslím že jsme všichni rádi za to že náše mazlíčci jsou v pohodě i kdyby to mělo stát tisíce tak pro ně uděláme cokoliv :(

Taky jsme byli na operaci s čubou a nikdy na to nezapomenu,fakt hroznej pocit.Hlavně když nám dávaly obojek a že je to 50 na 50.Měla silnej zánět dělohy a doktor se divil že ještě vůbec žije.Čekaly jsme doma od 17h do 23h.až zavolaj jak to dopadlo.A dopadlo to na výbornou,stála nás 10tis.ale doktor si to fakt zasloužil :(

ano,byla sem s britunkou(mojím pejsánkem)na operaci kolínka,prasklo jí v něm něáké vlékenko a,když chodila kulhala a nemohla běhat.Veterinář říkal že by mohla přestat i chodit=(operace stála 4.000Kč ale to vůbec neva,hlavní je že zas skáče a nic jí nebolí♥♥ :* ))

Simča: jo to máš uplnou pravdu. Moje shitzu daizi dostala zápal plic. už byla starší tak jí to nešlo úplně vyléčit a tak brala prášky dlouhodobě vždy při obtížích ve zvýšeném množství. veterináře jsem když se mi nezdála donutila jít do ordinace i v noci ale bohužel i přes všechnu péči která nás během půl roku vyšla na 30tisíc se daizinka neuzdravila a svůj boj prohrála letos v červnu :,( nevydržela dusna a umřela mi v náručí když jsem letěla k autu abych jí dovezla na vete doufám že ted jí je líp už jí nic nebolí ale pejska už nechci žádný na světě nebude jako ona byla jedinečná

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*