Simča: jj to máš teda recht!! Já bych za něj dala ..... milióóóóny a nevím co ještě
Už jste byli se zvířátkem někdy na nějaké operaci?
Puncocha: páni.. tak to byl vážně zlatej doktor ještě po dobře provedené operaci bych asi jásala dva týdny
No tak my jsme byli na operaci s jednou fenkou mojí mamči. Operovali jí luxaci čéšky. Nejdříve jednu nožku a pak asi za 3 měsíce druhou nožku. U druhé fenky jsme byli když byla štěňátkou operovat kýlu (měla ji již při koupi). A s králíčkem jsme byli zašít prokousnutý pysk, do dneška nevim jak se jí to povedlo, ale najednou v noci jsem jí slyšela pískat, rozsvítim, bílej králík pod krkem krvavý a od čumáčku po koutek měla na kousku kůže viset kus pysku...takže noční pohotovost paní doktorka to umrtvila, ustříhla a zašila a nikdo by nic nepoznal
Adushka:Fakt jsou skvělí,Rita je už zase taková jaká byla dřív a ani doktoři nevěřily že to zvládne.A hlavně nejsou ani drahý.Kdyby jste byl někdo kolem Prahy, tak ordinace je v Jesenici u Prahy a jsou tam každý den i v neděli do 18h.
Ahojky ano.. Moje první pudlina měla od 8mi let rakovinu mléčných žláz.Bylo to náročný a drahý ale stálo to za to.Dožila se krásných 16ti let..
Puncocha: Aha tak to je super. Škoda jen že nebydlím u Prahy A kolik stála ta operace??
Samotná operace stála 7000kč a pak každý den kapačky ty byly 700kč a dostávala je čtrnáct dní,kvuly zánětu.No stálo nás to dohromady asi 10000kč i s dýžkem,to si prostě zasloužily.