Moje Zvíře.cz
103091 uživatelů, 3476 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Ztráta mazlíka

ahoj,co by ste udělali kdyby jste stratili svého mazlíka? ja ztratil minulí měsíc morčátko,včera jsem potkal paní která mé mocčátko nesla . SAMOZŘEJMĚ MI HO VRÁTIT NECHTĚLA ale přiznala že ho našla pobíhat po louce kde se mi stratil. stalo se vám to již? jak ste se s takovou strátou vyrovnali? :,(

toto se mi již stalo. stratila jsem svého králíčka v létě a ted před nedávnem se mi ozvala jedna holka že jj našla . znám ten pocit ,jistě že bych si přála mít svého muffíka zase u sebe ale na druhou stranu chápu že si na něj ta holka zvykla a chce si ho nechat . moc bych si přála zídkat ho spět ale bohužel to už nejde,králíci nemají čip a i tak člověk těžko dokazuje že je zvířátkko jeho. doufám že se má můj králík dobře i když s ním už nemůžu být :,(

Me se to stalo tak před 2 roky mě uteklo moje štěnátko Maxík akorát týden před štědrým dnem,bylajsem moc a moc smutná ale u nikeho jsem ho neviděla všeci mětvrdí že ho někdo má a jmewnuje se Bublina atd. ale do tet se nenašel a moje mamka říká že kdyby se našel tak si ho už nemůžu vzít domů. protože máme kocourka a mám taky o něm profil. :,(

já jsem ztratila želvu a morče.Moje 1. morče mi uteklo.Udělala jsem mu ze stuhy takový jako postroj a ono se vyvléklo a uteklo pod dřevo a už se nenašlo.želva mi taky utekla.Měly sme ji na zahradě a ona si běhala od rána do večera po zahradě.Vždy se vrátila.Jednou taky byla u sousedů a donesla mi ji sousedka zpátky ale jednou nepřišla

V každém případě by mě nikdo nedostal domů dokud bych ho nenašla, pokud jdu ven se zvířátkem tak se s ním taky vrátím, kdyby se zaběhlo tak bych asi tu louku vytrhala vlastníma rukama ale našla bych ho :)

a.odstrcilikova: To já taky ;) , ale musím říct že tu ještěsku co mi utelka sem nehledala..., ale stejně sem jí chytla na louce tak co, zase se vrátila, ale měla sem jí ráda za ty tři nebo čtyřy dny co sem jí měla sem si jí fakt oblíbila

noo.. stalo se mi něco podobnýho. Nechala jsem morčíka Maxíka běhat volně po zahradě a šla nasbírat nějaké jahody na chuť. Samozdřejmě, že když jsem se vrátila tak už tam Maxík nebyl... hledala jsem ho stráášně dlouho do noci a pořád nic. Na druhý den ke mně přišla kamarádka (sousedka) a nesla mi moje milované morčátko v košíčku kde si pěkně lebedilo a pojídalo mrkvičku :)

ja jsem mela morcatka asi pred trema roky, kdy jsem si s bratrem hrala s morcatky tim ze jsme si udelali kruh s nohama a bratr je nadzvedl a oni takhle utekly ale jednou jsem nedavala pozor a byl taky pric a uz jsemj nikdy je nevidela. Ted jak mam morcatka tak je zatim ven nepoustim prvne musim udelat nejakou letni ohradku kde je budu mnit, ale tak aby mi na ne nesly kocky a pes a ruzne zvirata co u nas jsou a muze je chytit 8)

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*