Moje Zvíře.cz
4175 uživatelů, 3438 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Tak jak se Vám tu líbí? :-)

nevim kam s tim..tak snad sem to nebude az tak spatne..po jaky dobe se tu obevi odeslanej clanek?

Ahojky bylo by dobré,kdyby každý pejsek měl svůj deníček aby se mohl podělit o společné záležitosti a také by bylo dobré,abychom mohli přidat nějaké to videjko!!! ;)

Bylo by dobré,kdyby každý pejsek měl u svého profilu svůj deníček a psát tam ,aby se mohl podělit o své zážitky a také aby se dalo dát na profil nějaké to videjko!!! A více dárečků!!! ;) :)

Ahojky ..chci se zeptatzdali by nebylo možné do budoucna,aby každé zvířátko mělo svůj deníček a podělit se vlastně v něm o každodenní zážitky atd a zda do budoucna bude taky možno přidat nějaké to videjko na svých profilech..děkuji ;)

Ahojky ..chci se zeptatzdali by nebylo možné do budoucna,aby každé zvířátko mělo svůj deníček a podělit se vlastně v něm o každodenní zážitky atd a zda do budoucna bude taky možno přidat nějaké to videjko na svých profilech..děkuji

Ahojky ..chci se zeptatzdali by nebylo možné do budoucna,aby každé zvířátko mělo svůj deníček a podělit se vlastně v něm o každodenní zážitky atd a zda do budoucna bude taky možno přidat nějaké to videjko na svých profilech..děkuji

Ježiši ono to tam naskákalo několikrát,omlouvám se,ale něja to zlobíí :( :p

Hned jak jsem tento web uviděla zalíbil se mi: má skvělou grafiku, jsou tu soutěže, typy, příběhy, atd.. Nevim komu by se to tady nelíbilo. ;) :)

Hned jak jsem tento web uviděla zalíbil se mi: má skvělou grafiku, jsou tu soutěže, typy, příběhy, atd.. Nevim komu by se to tady nelíbilo. ;) :)

Předchozí příspěvky

«« «91011121314 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*