Ahojky bylo by dobré,kdyby každý pejsek měl svůj deníček aby se mohl podělit o společné záležitosti a také by bylo dobré,abychom mohli přidat nějaké to videjko!!!
Tak jak se Vám tu líbí? :-)
nevim kam s tim..tak snad sem to nebude az tak spatne..po jaky dobe se tu obevi odeslanej clanek?
Bylo by dobré,kdyby každý pejsek měl u svého profilu svůj deníček a psát tam ,aby se mohl podělit o své zážitky a také aby se dalo dát na profil nějaké to videjko!!! A více dárečků!!!
Ahojky ..chci se zeptatzdali by nebylo možné do budoucna,aby každé zvířátko mělo svůj deníček a podělit se vlastně v něm o každodenní zážitky atd a zda do budoucna bude taky možno přidat nějaké to videjko na svých profilech..děkuji
Ahojky ..chci se zeptatzdali by nebylo možné do budoucna,aby každé zvířátko mělo svůj deníček a podělit se vlastně v něm o každodenní zážitky atd a zda do budoucna bude taky možno přidat nějaké to videjko na svých profilech..děkuji
Ježiši ono to tam naskákalo několikrát,omlouvám se,ale něja to zlobíí
Hned jak jsem tento web uviděla zalíbil se mi: má skvělou grafiku, jsou tu soutěže, typy, příběhy, atd.. Nevim komu by se to tady nelíbilo.
Hned jak jsem tento web uviděla zalíbil se mi: má skvělou grafiku, jsou tu soutěže, typy, příběhy, atd.. Nevim komu by se to tady nelíbilo.