Moje Zvíře.cz
4175 uživatelů, 3438 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Tak jak se Vám tu líbí? :-)

Jestli někoho napadnou nějaké připomínky, tak nám to napište klidně sem :)

Moc pěknej web s prima tématikou... 8) ... takovej zvířecí fejsbuk :)

Zail: dělalo mi problém zadat datum narození zvířete. Musí tam být mezera za tečkama.. než jsem na to přišla... :p

Zdravíčko.
Hezké, ale chtělo by to vychytat mušky:
- mazání fotek z profilu mazlíka smaže náhledy, ale link na foto zůstává
- grafika je super :) některé prvky jsou ale nepřehledné - třeba stránkování v diskuzi, jak dlouho jsem tady klepal na "6", než mi došlo, že aktivní jsou jen modré stránky (tzn. teď jedna :)
- kosmetiky v rozhraní je dost (třeba když není fotka mazlíčka, nemělo by na ní být "klepněte zde pro nahrání", když se klepe jinam, apod. Ale to se vychytá rychle :)
- chtělo by to editační čudlík u profilu mazlíčka i člověka, než teď jeden najde, kde se to mění...
atd.

Ale super web :) Chtěli jste návrhy, zde jsou.

Moc hezký web, snad bude brzo plný zvířátek :) ;)

hryzalek: diky
bella: to je divny s mezerama, melo by to jit i bez mezer
márty: diky za pripominky, mrknem na to
sherryll: diky, snad ano :)

Zail: Jinak bych možná zvážila, jestli musí být datum narození povinné. Máme třeba psíka z útulku a to datum prostě neznáme. U koček si ho třeba nepamatujeme. Takže jsem si ho musela vymyslet. :D

Najja: datum u zviratek jiz neni povinne, nicmene nikde to tam nepisem. Zvazime nejake oddeleni povinnych a nepovinnych veci jako v registraci.
Diky za tip ;)

ahoj, web se mi moc líbí, hned jsem se tu zabydlela, ale trochu mě uvádí do rozpakůto, že když člověk napíše nějaký článek, je tento odeslán k "cenzuře". Zajímalo by mě, kdo a podle čeho soudí jeho vhodnost... Já svůj článek posílala včera a stále tu není... :,(

jo a taky mi tu chybí informace, kolik uživatelů je právě online... :(

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*