Moje Zvíře.cz
4416 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Tak jak se Vám tu líbí? :-)

weru: ahoj, článek je odeslán ke schválení, určitě bych to nenazýval cenzurou :) , což je standardní proces. Nemůžeme přeci ihned vydávat cokoli, co sem někdo vloží, to jistě chápeš ;) A že tu ještě není, nyní máme ve frontě spousty článků, které čekají na uveřejnění, takže musíš počkat, až na něj přijde řada. Ale neboj, máme ho tu a líbí se nám 8)

weru: Ahoj, pro tvou informaci, clanek je schvaleny a zitra v 6 hodin rano bude vydan :)
Co se informaci kolik je uzivatelu online tyce - ano, tato informace na webu bude se spoustou dalsich inovaci :)

hodnocení fotek se mi zdá nějaké podivné. když hodnotím víckrát stejnou fotku, napíše to sice že jsem již hlasovala (tedy jen pokud jsem v profilu zvířete), ale hodnocení je stejně započteno.

a ještě pár drobností které mi chybí ke spokojenosti.. ;)

v profilech by se podle mě nemusely zobrazovat položky které nejsou vyplněné, či alespoň by se nemusel zobrazovat text "nevyplněno" apod.

komentáře k profilu - přijde mi celkem zbytečné zde vyplňovat předmět. alespoň by nemusel být povinný, anebo, pro nás líné, přidat tlačítko "reagovat".

dál bych uvítala někde pěkně přehledně zobrazený počet nových komentářů, aniž bych musela lézt do svého profilu.

no a zbytek už jsem zapomněla. každopádně jsou to jen maličkosti a i bez toho je to ok :)

Railbot: sem ráda, že se článek líbí. Je mi jasné, že se sem nemůže dát cokoli, ale stejně bych byla ráda, kdyby se tu někde objevilo info, jak se článek schvaluje, alespoň rámcově, např. jestli někdo opravuje gramatické chyby, nebo zda se článe zkoumá jen obsahově... 8)

hurááá tak článek už tu je, to jsem moc ráda... hned se pustím do nového... :D

zulu: jistě tě potěší, že většina z toho, co jsi vyjmenovala, bude v budoucnu zrealizováno :)

zulu: Ahoj, prosimte jak jsi dokazala hodnotit fotku, kterou uz jsi ohodnotila? Muzes uvest prosimte konkretni postup jak toho docilit, abych to mohl napodobit a zajistit napravu?
+ vsechny 3 poznamky co jsi popsala ze ti chybi budou v nove vylepsene verzi jiz opraveny :) tato verze by mela jak doufame byt v provozu do nekolika malo mesicu :)

weru: dobra poznamka k infu jaky je postup pri schvalovani clanku, zajistime napravu :)

super, jen tak dál :)

Zail: pokud jsem v záložce hodnocení fotek, nabízí mi to k hodnocení fotky které jsem již hodnotila, což je samo o sobě zvláštní. každopádně když zadám nějaké hodnocení, sice nevím jestli byl hlas započten, ale nezobrazí se ani žádné upozornění jako třeba v profilu.
ale když si tedy kliknu na foto a dostanu se do profilu zvířete, zde se po ohodnocení dříve hodnocené fotky sice zobrazí že jsem již hlasovala, ale zároveň je započten hlas navíc a zvýšeno/sníženo hodnocení fotky.

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*