Zail: no počkej mluvíš stejně jako já o opakovaném hodnocení stejné fotky? jde o to, že jsem hodnotila fotky před pár dny dejme tomu. dnes jsem se přihlásila znova, kliknu na fotku (již ohodnocenou před pár dny), a ta má určité hodnocení. po dnešním (v pořadí už druhém) hlasování se její hodnocení opět změní.
tak to má být?
Tak jak se Vám tu líbí? :-)
zulu: No jestli to dobre chapu, tak se to chova spravne.
Pokud hodnotis v zalozce "hodnoceni fotek" tak to hodnoceni zapocita a rovnou ti to nabidne dalsi fotku. Je pravda ze ti to nikde neoznami ze hodnoceni probehlo uspesne, ale zapocita to jak tvuj hlas, tak i to spocita novy prumer pokud se s tvym hodnocenim ma zmenit.
A pokud hodnotis primo v profilu, tak tam lista zmizi a napise ze jsi jiz hlasovala(zapocitalo to tvuj hlas + zmenilo prumer pokud se ma zmenit)
Takze se to chova spravne Hodnoceni to zapocita z obou dvou mist, pouze primo v profilu ti to napise ze jsi jiz hlasovala - coz jsi udelala, takze je to spravne
Jj, muzes hodnotit kazdy den Hodnoceni fotek je mozne kazdych 24 hodin
popravdě mě moc nezajímá že mi někdo bude denně klikat u fotek na desítky či jedničky zajímavější by bylo pokud by každý mohl hlasovat jen jednou, pak by to mělo i nějakou vypovídající hodnotu..
No to ano, ale na druhou stranu kdyz by lidi vyklikali vsechno, tak by pak museli cekat porad na nove profily. Coz ted v zacatku muze byt i par dni.. ono to neslouzi jenom k hodnoceni, ale i k rychlemu prokliknuti se na nahodny profil, kdyz se ti fotka libi.
Zail: mě se to taky stalo, stačí když hodnotíš fota při svém profilu nebo vizitce a pak přejdeš na hodnotit fota a můžeš klído hodnotit fotku znova
Zail: ale tak jak jsem to popsala já tak jsem hodnotila jednu fotku během 20minut
a.odstrcilikova: Tak jsem ted zkousel hodnotit fotku primo v profilu - ohodnotil jsem a pak v zalozce hodnoceni fotek ji zkusit ohodnotit znovu a nejde. + vlastní profily kdyz jsi prihlasena by ti to nemelo dovolit hodnotit.
Muzes mi popsat ktery profil konkretne jsi hodnotila a jak to jde udelat 2x behem jednoho dne? Ten sami profil.
Diky