Moje Zvíře.cz
4416 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Tak jak se Vám tu líbí? :-)

Tyto stranky se mi moc libi, i to ze tu muze mit profil i vase zviratko :) super ;)

moc se mi tu líbí je fajn že se můžeme podílet na tvorbě stránek to na jiných webech není jsem mile překvapena že to nekopíruje web miciny cz. :)

a.odstrcilikova: Dekujeme! Web delame hlavne pro Vas a tak se snazime aby se Vam tu libilo co nejvice :) Kazdy napad pokud bude prinosny pro web, nebo uzivatele se pokusime zrealizovat :) Takze nevahejte a piste navrhy :)

tak mě ještě napadlo, že bych uvítala možnost zadat si do profilu i webové stránky.

a pak drobná korektura :)
- profily zvířátek -> zvířátkový filtr
králici bych změnila na králíci :)
- vizitky uživatelů -> filtr uživatelů
chová: psi (psy), plazi (plazy).

a když už jsem tu.. celkem mě překvapilo, že když jsem si dala změnit profilovou fotku u zvířete, ta stará se mi automaticky smazala, aniž bych třeba změnu potvrdila ("upravit profil" ;) .
a jiná než profilová fotka se nedá hodnotit? to mi přijde škoda.. chtělo by to konečně nápovědu :)

zulu: tak nad tím jsem se pozastavila také možná by nebylo špatné hodnotit místo profilové fotografie profil jako celek někdo by třeba byl rád aby viděl zvířátko i v jiných situacích než jen to co nabízí fotografie profilová. samozdřejmě s tím že nemusíme profil otvírat pokud nechceme to se mi líbí například na miciny cz. při hodnocení zvířátka se automaticky dostanu na jeho profil a tím pádem mám možnost než ohodnotím prohlédnout si všechny fotografie v profilu ;)

zulu a a.odstrcilkova: ahoj, jazykove nedostatky budou opraveny - diky za info
Co se hodnoceni fotek/profilu tyce, tohle je pocatecni stav, ktery se mozna jeste bude menit, ale zatim pracujeme na dalsich vylepsenich, ktera snad uzivatele oceni vice nez moznost hodnotit i vedlejsi fotky, nebo nahlednout do profilu nez ohodnoti fotku :)
Co se ulozeni premazani profilove fotky tyce, tak to jeste probereme v týmu, zda-li to potvrzovat pres tlacitko - diky za info.
Ad napoveda - vime o tom, zkusime ji zapracovat, co nejdriv to pujde.

weru: jojo to bych taky brala

ale jinak je to nejlepší stránka o zvířatech :) Jak dlouho je už založena?

Adushka: Tyhle stranky bezi necely mesic a pul :)
Co se vetsi informovanosti lidi o jejich clancich tyce, tak je to planu, jen ne hned. Ted bude aktualni box aktualit, kde lide uvidi, co se na webu vsechno deje :)

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*