moc se mi tu líbí je fajn že se můžeme podílet na tvorbě stránek to na jiných webech není jsem mile překvapena že to nekopíruje web miciny cz.
Tak jak se Vám tu líbí? :-)
Tyto stranky se mi moc libi, i to ze tu muze mit profil i vase zviratko super
a.odstrcilikova: Dekujeme! Web delame hlavne pro Vas a tak se snazime aby se Vam tu libilo co nejvice Kazdy napad pokud bude prinosny pro web, nebo uzivatele se pokusime zrealizovat
Takze nevahejte a piste navrhy
tak mě ještě napadlo, že bych uvítala možnost zadat si do profilu i webové stránky.
a pak drobná korektura
- profily zvířátek -> zvířátkový filtr
králici bych změnila na králíci
- vizitky uživatelů -> filtr uživatelů
chová: psi (psy), plazi (plazy).
a když už jsem tu.. celkem mě překvapilo, že když jsem si dala změnit profilovou fotku u zvířete, ta stará se mi automaticky smazala, aniž bych třeba změnu potvrdila ("upravit profil" .
a jiná než profilová fotka se nedá hodnotit? to mi přijde škoda.. chtělo by to konečně nápovědu
zulu: tak nad tím jsem se pozastavila také možná by nebylo špatné hodnotit místo profilové fotografie profil jako celek někdo by třeba byl rád aby viděl zvířátko i v jiných situacích než jen to co nabízí fotografie profilová. samozdřejmě s tím že nemusíme profil otvírat pokud nechceme to se mi líbí například na miciny cz. při hodnocení zvířátka se automaticky dostanu na jeho profil a tím pádem mám možnost než ohodnotím prohlédnout si všechny fotografie v profilu
zulu a a.odstrcilkova: ahoj, jazykove nedostatky budou opraveny - diky za info
Co se hodnoceni fotek/profilu tyce, tohle je pocatecni stav, ktery se mozna jeste bude menit, ale zatim pracujeme na dalsich vylepsenich, ktera snad uzivatele oceni vice nez moznost hodnotit i vedlejsi fotky, nebo nahlednout do profilu nez ohodnoti fotku
Co se ulozeni premazani profilove fotky tyce, tak to jeste probereme v týmu, zda-li to potvrzovat pres tlacitko - diky za info.
Ad napoveda - vime o tom, zkusime ji zapracovat, co nejdriv to pujde.
ale jinak je to nejlepší stránka o zvířatech Jak dlouho je už založena?
Adushka: Tyhle stranky bezi necely mesic a pul
Co se vetsi informovanosti lidi o jejich clancich tyce, tak je to planu, jen ne hned. Ted bude aktualni box aktualit, kde lide uvidi, co se na webu vsechno deje