Railbot: Ano, já vím ale ten veb o morčeti je můj web. To se nepočítá?
Tak jak se Vám tu líbí? :-)
Adushka: pokud si dobře vzpomínám, tak to bylo něco o morčatech, že ano? Ale vždy zkopírované z jiných webů. Je potřeba držet se podmínek, které jsou uvedeny na stránce, kde se článek vkládá. Texty vlastní, hodnotné a v minimální uvedené délce.
Adushka: Pokud je to opravdu tvůj web, pak je možné ty články zveřejnit, i když nejlepší jsou originální, ne převzaté. Pokud chceš, vlož je tedy znovu
už se mi několikrát stalo, že po určité době(ale i když jsem na mz pracovala) se mi přerušilo spojení....
www. andy.--: tím přerušilo spojení myslíš, že jsi byla odhlášena nebo něco jiného?
ano, třeba jsem psala do diskuze něco delšího a když jsem dala odeslat příspěvek tak jsem se dostala na stránku, kde bylo napsáno něco jako:byla jste odhlášena, pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.... a přitom jsem na odhlásit neklikla...
souhlasím s www. andy: ted jsem pracovala na webu, už jsem psala několikátý příspěvek do diskuze a najednou mi to oznámilo že se musím přihlásit abych mohla příspěvek vložit do diskuze a to jsem se neodhlašovala prostě mě to odhlásilo samo
a.odstrcilikova: Ok, poznamenano, bude opraveno. Diky za info
Koukam, ze se pekne rozrustate Je to prima, drzim palce at to takhle a jeste lip jede dal