Moje Zvíře.cz
4416 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Jedlo pro králiky

Co davate vy pre svoje kraliky na jedenie??

vločky,ruzné směsy pro hlodavce,granule,kůrůz jablek,okurku,mrkev,seno a v létě nákou tu trávu(mlíčáky a listy z buríny)

já dávám seno kukuřici staré pečivo mrkev salát a v létě pampeliškové listy

Hlavně seno, vodu, obylí :D Potom suché pečivo, granulky, zelenina a potom nějaké to ovoce ;)

samořejmě trava nebo seno,to je pro trávení nutné. jinak nejsuznějši semínka ovoce a zeleninu . popřípadně zbytky z kuchyně :p ečivo ,odřezky .....

potřebovala bych s něčim poradit :jednou sem si koupila zakrslehokralička a davala sem mu všechno jidlo co by potřeboval,travu hlavně seno a pod.ale awsi po tídnu mi zemřel :,( koupila jsem si noveho a davala sem mu taky to jidlo co předtym travu,seno,mrkev a pod.ale on mi zase po kradke obě zemřel :,( asi po pul roce si i moje kamaradka koupila ale z jineho zvěrymexu kralika a davala mu taky travu a pod.ale taky ji zemřel :,( tet mam asi 2 roky kralička tobyho a nedavam mu žadnou travu a žije :) nevim možna ta travabyla nějaka špatna ale byla na normalnim poli ktere se ani ničim nehnoji ani nepostřikuje ničim tak nevim proč mi všichni kralici ktere sem měla a davala sem jim travu umřeli :,( ale tet když jim travu nedavam tak žiji bezproblemu :( :)

třeba to byl mokrej jetel ,to nemužeš..nadme se a umře.

on nebyl mokry to nedavam ani morčatu většinou dostavali travuaž odpoledne nebo k večeru a to byla už suši trava

no v té trávě asi byl plískyřník co nesmí žádny králiček ani morčátko, oni potom mohou zemřít, 8) :) :/ ;)

já našim králičkum když jsou mladí tak dávame granule, které jsou speciální když maji mladé králičky

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*