vločky,ruzné směsy pro hlodavce,granule,kůrůz jablek,okurku,mrkev,seno a v létě nákou tu trávu(mlíčáky a listy z buríny)
Jedlo pro králiky
já dávám seno kukuřici staré pečivo mrkev salát a v létě pampeliškové listy
Hlavně seno, vodu, obylí Potom suché pečivo, granulky, zelenina a potom nějaké to ovoce
samořejmě trava nebo seno,to je pro trávení nutné. jinak nejsuznějši semínka ovoce a zeleninu . popřípadně zbytky z kuchyně ečivo ,odřezky .....
potřebovala bych s něčim poradit :jednou sem si koupila zakrslehokralička a davala sem mu všechno jidlo co by potřeboval,travu hlavně seno a pod.ale awsi po tídnu mi zemřel koupila jsem si noveho a davala sem mu taky to jidlo co předtym travu,seno,mrkev a pod.ale on mi zase po kradke obě zemřel
asi po pul roce si i moje kamaradka koupila ale z jineho zvěrymexu kralika a davala mu taky travu a pod.ale taky ji zemřel
tet mam asi 2 roky kralička tobyho a nedavam mu žadnou travu a žije
nevim možna ta travabyla nějaka špatna ale byla na normalnim poli ktere se ani ničim nehnoji ani nepostřikuje ničim tak nevim proč mi všichni kralici ktere sem měla a davala sem jim travu umřeli
ale tet když jim travu nedavam tak žiji bezproblemu
třeba to byl mokrej jetel ,to nemužeš..nadme se a umře.
on nebyl mokry to nedavam ani morčatu většinou dostavali travuaž odpoledne nebo k večeru a to byla už suši trava
no v té trávě asi byl plískyřník co nesmí žádny králiček ani morčátko, oni potom mohou zemřít,
já našim králičkum když jsou mladí tak dávame granule, které jsou speciální když maji mladé králičky