Moje Zvíře.cz
4418 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Koníci

tak já jsem koně nekoupila to jsou původně dědovy koně.Děda neni tak starej že by se o ně nemoh starat.Ale je po uraze spadl ze žebříku a nemůže moc chodit chodí k nim jen ráno.Jinak se starám já a ještě sestra trochu

ja mam kone moc rada a urcite nejsem jedina

nejseš jediná.Já mám taky moc ráda koně.Sice bych je neuživila ale mám ráda spíš jejich obrázky,a taky jsem jednou jela na chladnokrevníkovi,byla to paráda...

koníci sou strašně moc krásní..jen je škoda,že jsou taky tak moc drahý o:)

na koni sem se svezla dvakrát a to v ramci školní praxe jinak to snad není ani možné..málo kdo má možnost svést se na koni o:)

koně ti dnes nikdo nepujčí.Asi před dvěmi lety sme jeli s rodiči jeli do Třeboně aprojížděli jsme nějakou vesnicí a tam měli normálně závodiště a velkej krásnej statek.A ty koně,fakt udržovaný,krásný,A tak sem chtěla zkusit se zeptat jestli sou na nich vyjíždky a zeptala jsem se a tak uraženě na mě koukli a tak jako midsekli že ne.Aaaale kdybych tam zamávala tiícovkou tak už by měli jinej názor

přesně tak a o tom to je všechno je dneska o penězích...však nás ve škole taky svezou jen na krátko z povinnosti...a ty co platí jak se maj...u nás si tenkrát někdo stěžoval že jen kydáme hnuj a nejezdí se ...no tak teď tě na chvilku teda povozí aby se neřeklo no...

mmm....to ja mam v tomdle štěstí ve vesnici kde bydlim má paní šest koní a abych řekla pravdu svezou se na nich jednou do měsíca jinak nechávaj jezdit nás sme tam čtyry holky a čtyry koně sou na ježdění takže máme každá svýho ale ti majtelé je fakt milujou a už sou to starší koně kolem 18-24 na těch se jezdí a pak je tam eště ponička na tý taky ale je docela malá a dvouroční hříbě ale ti staří sou ve výborný formě a vyhravaj distanční jízdy a na různých týmovkách a jízdách zručnosti zbýráme akorát přední místa :)

já mám taky štěstí

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*