No vzhledem k tomu, že toho asi moc nevíš, tak bych si koně nepořizovala, ale začala bych nejdřív chodit do nějaké stáje a u koní zatím jen pracovat a postupně se s nima seznamovat. A nemyslím to zle, to ne! Bude to lepší jak pro Tebe, tak pro toho koně, až by musel chudák z nevědomosti majitele strádat.
Koníci
Nevíte kolik by tak mohl stát nějaký koník ?? A kolik toho spase za den atd? Chtěla bych mít koně ale nevím kolik by to tak mělo hodnotu. Napište prosím vše co víte o konících... Děkuju
Protože teorie opravdu nestačí. Určitě chceš koně hlavně kvůli ježdění (ostatně jako všichni ). Tak si to vem na tomhle příkladě: i kdyby sis přečetla všechny encyklopedie o ježdění, četla miliony článků jak koně osedlat- uviděla bys sedlo a lekla se všech těch řemínků, co tam jsou
NO souhlasím s ximik, nekupovala bych koně když nemám ani základní znalosti. A pak kůn je dost nákladné zvířátko takže bych asi njprve zvážila zda vůbec jsem shopna finančně ho zajistit. Nejde jen o pořizovací cenu, musíš uvažovat že budeš potřevoat kováře , veterináře a co kdyby koník oněmocněl ? veterina je dnes celkem drahá záležitost i co se očkování a prevence týká natož nemoci! Potom také jídlo tedy seno, zrní, tvrdý chléb. Ustájení, potřeby jako je kartáč, a já nevím jak se to vše jmenuje opravdu bych si na tvém místě dobře rozmyslela zda na to vůbec mám a určitě zajdi do nějaké stáje tam ti vše dopodrobna vysvětlí jinak také záleží jaký kůn je dle tvých představ ten nej. můžeš sehnat koníka za 20000 ale také za xset tísíc
Díky moc... Já jezdím vždycky za kámoškou, oni mají jednoho koníčka A strýc mne na něm učí jezdit.. Ale díky za pomoc
Adushka: no určitě to budee rozuměnješí nez aby si si koupila koně a pak zjistila že rodina nemá na to ho uživit a zabezpečit tak aby byl sppokojený a zdravý
a.odstrcilikova: JJ to je Fakt!! Ale jinak by jsme na to měli jenomže je s tím asi hodně práce