beagl je plemeno které potřebuje dostatek pohybu,když ho nemá,tak doma řádí jak černá ruka..podle mého když je vylítanej,tak doma prospí..
Nechutné zlozvyky a jejich řešení.
ximik: jej no tak to bych fence moji babičky asi nedělala nebo bych skončila dost špatně (ona je totiž hodně agresivní) - Zajímavé že je to matka mojeho pejska
ximik: kousla? asi ale to bylo k ničemu páč to by pejska museli kousnout ty dveře. je jasný že když bude kousat pes člověka a ten ho kousne taky tak si milej hafan uvědomí jak to bolí a zpravidla kousat pestane ale pochybuju že by přestal hryzat dveře když ho rafneš ty, pes není hloupej
Zail: Ja jsem ho taky nerada zavirala do klece, ale v te dobe sem nevedela, jak jinak by to slo vyresit.. protoze jakmile byl doma sam, znicil vsechno, co mu prislo do cesty.. klec sem pouzivala jen kratkou dobu, ted uz ji nepotrebujeme, a navic je dost rozkousana koupili sme si proste jeste jednoho pejska, a od te doby je od devastovani baraku klid.. Proste kdyz jsou dva, zabavi se lepe nez jeden, vystacej si sami a nepotrebujou u toho nic trhat
Náš pejsek měl několik zlozvyků. Když mu byl tak rok, už vážil pěknejch pár kil a rád n anás skákal, packy na ramena, a už sme se oba vezli k zemi. Nejdříve jsme se snažili se tomu vyhýbat, nicméně to nepomohlo, pomohlo až nastavení kolene. Od té doby už na mě neskáče, ale když má opravdu radost, vyskočí a chce mě nejspíš olíznout, dopadá to tak, že mám ještě týden na oku monokl od jeho čumáku, a nikdo mi to nechce věřit...
mishelka63: a to bud ráda že nemáš sousedy co se moc staraj jinak by z tebe udělali obět domácího násilí
mishelka93: Náš pes ještě teď po nás skáče když je rád Ale řeknu prostě NESMÍŠ BERRYNE a on poslechne
a ještě dělá tipické psí oči... a já tomu vždy podlehnu
Tak to sem vážně ráda, teď už je to v pohodě, jenom občas si ze mě kamarádi dělají srandu, že sem se někde poprala, a postarší dámy, které potkávám u nác "na vesnici" se na mě soucitně dívají . Jinak mám spoustu kamarádek s menšími psy, u kterých je jediný problém, když je mokro. Jinak mi to nevadí, jenže když se proti mě rozeběhne 60kilovej pes, kterej nevypadá, že by chtěl brzdit, tak mam smrt v očích
Adushka: Baryn si vždy lehne a packy si dává ořes oči, jako by se styděl, to pak nikdy neodolam já...!
Jééé tak to jsou ještě zlaté zlozvyky. Naše Gina se zásadně asi do 3 let válela venku v exkrementech. Je celá bílá a vždy slavnostně přišla hnědá. Mína pro změnu exkrementy žrala. Nepomohlo sledování, než jste k nim doběhli bylo vykonáno. Tak jsem to vyřešila svazkem klíčů Jak jsem viděla, že se některá chystá něco provést, mrskla jsem poblíž k ní klíče tak aby mě neviděla, ona se taaaak lekla, že jí na to přešla chuť. Stačilo to udělat párkrát a bylo po starostech. Je z toho pak nepodmíněný reflex. Pes si uvědomí, že jakmile začne něco takového, stane se odněkud rána, úlek, nepříjemný zvuk a sám si to s tím spojí. Bez trestání, v klidu a ještě mě rychle hledaly abych je zachránila hehe...
borrasca: Tak no nemáš ještě tak hrozné jako my Náš pejsek kdysi sežral jeden jedniný výkal, ale vůbec mu to nechutnalo... ale kdyby jen to
On si ten rošťák vlezl bratranci do klína azačal ho olizovat
Já jsem myslela že se smíchy zadusím. Ale bratránkovi to zřejmě směšné nepřipadalo