Moje Zvíře.cz
4416 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Nechutné zlozvyky a jejich řešení.

Například můj beagle okusuje schody. Řešila jsem to nejdřív nákupem spousty hraček, neboť jsem si myslela, že je to z nudy. Ne. Schody okousanější víc a víc jsem nacházela dál. Tak jsem to nastříkala roztokem octu s pepřem. A výsledek? Dokázala se teorie beaglů vysavačů- tomu zmetkovi pepř i ocet chutná!! Nastala zima, tak je hlavně doma nebo schovanej venku v boudě, takže je teď klidné období. Ale co bude v létě, to teda nevím. o:)

ximik: taky mám takový problém! Ale náš pes okusuje dveři :/

Adushka: Řešení by mělo být ale stejné, tak pepř s octem zkus, je to rada od profesionálů. Myslím, že žádný jiný pes nebude tak blbej, aby to žral, jako můj Rockouš :D

Muj pes trhal a kousal uplne vsechno..hlavne kdyz byl doma sam..rozkousal uplne gauc, kresko, kousal i zed..uz sem nevedela jak dal a tak jsme mu poridili klec..

G.SK8: To podle me neni moc spravne reseni... Podivejte se na Polepsovnu mazlicku, hodne casto tam resi presne tento problem a zavreni psa do klece rozhodne neni reseni jak ho to odnaucit...

No já si myslím, že ty jejich zlozvyky jsou něčím způsobené, aspoň z většiny. Ať už se pes nudí, chce víc pozornost, je potřeba ho někde jinde unavit, aby byl rád že je doma a má klid, viz polepšovna mazlíčků :)

My máme 10.letou fenu(Kubinku) ročního pejska(Jack Russell)a ty dva spolu teď mají 5.měsíčního kříženečka (Maxe). No a Jack s Maxem teď neustále provokujou Kubinku koušou ji,vysej na ní jak na koštěti a štěkaj na ní jako když se hádaj starý manželé.Ona se jen tak nedá pokaždé je pořádně prožene a dá jim co proto. 8)

Fenka mojí babičky si zase hrozně oblíbila jedno křeslo. Vždycky když si tam chci jít sednout div že mně nepokouše :/

no tohle vypadá jako naschvál protože určitě ví že to dělat nesmí a přesto to provede. zkuz vypozorovat kdy to dělá a proč a pak příčinu odstranit :)

Adushka: Tohle mi kdysi dělali, tak jsem je kousla taky. :)

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*