ximik: taky mám takový problém! Ale náš pes okusuje dveři
Nechutné zlozvyky a jejich řešení.
Například můj beagle okusuje schody. Řešila jsem to nejdřív nákupem spousty hraček, neboť jsem si myslela, že je to z nudy. Ne. Schody okousanější víc a víc jsem nacházela dál. Tak jsem to nastříkala roztokem octu s pepřem. A výsledek? Dokázala se teorie beaglů vysavačů- tomu zmetkovi pepř i ocet chutná!! Nastala zima, tak je hlavně doma nebo schovanej venku v boudě, takže je teď klidné období. Ale co bude v létě, to teda nevím.
Adushka: Řešení by mělo být ale stejné, tak pepř s octem zkus, je to rada od profesionálů. Myslím, že žádný jiný pes nebude tak blbej, aby to žral, jako můj Rockouš
Muj pes trhal a kousal uplne vsechno..hlavne kdyz byl doma sam..rozkousal uplne gauc, kresko, kousal i zed..uz sem nevedela jak dal a tak jsme mu poridili klec..
G.SK8: To podle me neni moc spravne reseni... Podivejte se na Polepsovnu mazlicku, hodne casto tam resi presne tento problem a zavreni psa do klece rozhodne neni reseni jak ho to odnaucit...
No já si myslím, že ty jejich zlozvyky jsou něčím způsobené, aspoň z většiny. Ať už se pes nudí, chce víc pozornost, je potřeba ho někde jinde unavit, aby byl rád že je doma a má klid, viz polepšovna mazlíčků
My máme 10.letou fenu(Kubinku) ročního pejska(Jack Russell)a ty dva spolu teď mají 5.měsíčního kříženečka (Maxe). No a Jack s Maxem teď neustále provokujou Kubinku koušou ji,vysej na ní jak na koštěti a štěkaj na ní jako když se hádaj starý manželé.Ona se jen tak nedá pokaždé je pořádně prožene a dá jim co proto.
Fenka mojí babičky si zase hrozně oblíbila jedno křeslo. Vždycky když si tam chci jít sednout div že mně nepokouše
no tohle vypadá jako naschvál protože určitě ví že to dělat nesmí a přesto to provede. zkuz vypozorovat kdy to dělá a proč a pak příčinu odstranit
Adushka: Tohle mi kdysi dělali, tak jsem je kousla taky.