Moje Zvíře.cz
4416 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Nechutné zlozvyky a jejich řešení.

to ja mam doma angorskou číču a nemůzeme ji odnaucit lest po stromech...to by jeste tak nevadilo ale ona pak leze do hnízd a jí ty malinke ptacky kterych my je opravdu líto......poradite my nekdo jak ji to mam odnaucit?? :,(

Naše čuby mi za se pořád trhaly slepice a kachny.Napřed to dělala ta starší,ale tu to přešlo po čase.A pak začla ta mladší a pořádně.Ta zakousla všechno co bylo v dosahu.A když ukousla hlavu kohoutovy a dvěma slepicím tak mužskej se nasr.a přivázal jí tu slepici na krk a zavřel jí do kotce a fakt to pomohlo.Slepic se už ani nedotkne,ale když uteče králík tak to má jistý.Nebo jsem našla na zahradě i roztrhanýho ježka,bažanta,kunu a td.fakt děs .Ale děti zbožnuje.

Puncocha: Jejda.. to si umím uplně perfektně představit :) jdeš ven a pod nohama kuna - o pět metrů dál slepice a o 10 m bažant :D :D

Ewulle007: Dneska jsem se vracela z procházky se psem a uviděla jsem před dveřmi ptáčka :) asi sýkora nebo co to bylo :D nevím ale kdo to udělal jestli kočka, pes (pochybuju) a nebo to ptáče spadlo apd. :(

Ona to nevráždí všechno najednou,ale jen když to chytí i když v jednom týdnu jsem vyhazovala dva ježky.To je my trošku záhadou jak ho může tak roztrhat,fakt byl na kusy a půlku jsem ani nenašla.Vždit se říká že na ježka si moc zvířat netroufne,divný.

A máte dveře prosklený,nebo blízko okno.Mě se už párkrát stalo že sedim v obýváku a najedou rána a když se kouknu tak pod oknem leží strakapoud.A nebo fakt kočka,protože ted už je celkem pozdě na to, aby hnízdily.

my máme blízko okno ale sýkora moc velkou ranu neudělá... Ale stejně je divný jak by ji kočka mohla ulovit :)

Adushka: ale mame jistotu ze to Čipík nebyl on je tejden v kocicich laznich

Ewulle007: v kočičích lázních? a kde?

to byla sranda je s tetou na Kubě

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*