Moje Zvíře.cz
4413 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Nechutné zlozvyky a jejich řešení.

Aduschka: By ses divila asi hodně :) Psi to nečekají a většinou tak strašně čuměj, jak jsou v šoku, že už by Tě zpátky nekousla :) Mám taky dost agresivní fenu (nemám ji od štěněte, ale od jejích 5 let a měla asi doosti tvrdej život. Mý první zážitky s ní byly samý kousance a rozervaný věci, než si na mě zvykla. A řešila jsem to taky kousáním :) ) Kousla ona mě- kousla jsem ji zpět a ona mě už zpátky ne. A pak to dnem za dnem postupně odeznívalo ;) )

ximik: :D to zní vážně moc zajímavě :D A kam si ji kousala?? :p :( :(

Adushka: Prý je nejúčinější do čumáku. Takže nejdřív tam. Jenže pak to čekala a vždy ucukla, takže později kam jsem dosáhla :D A většinou to byl zadek :)

ximik: no jo ty ale neznáš Pajdu (babiččinu fenku) kdybych se jenom pokusila kousnout ji do čumáku tak by mňa rafla a kdybych se pokusila do zadku tak by ssi myslela že ji chci tahat za ocásek a dopadlo by to stejně... což znamená - zase by mě kousla :/ :/ už vážně newím co s ní :,(

Aduschka: Pajda? To bude nějaký malý oříšek dle jména. S ní bych se porvala. ;) Mám jaksi trošku jiné způsoby,jak psům ukazuju, že jsem výš jak oni. :) Ale zabírají! 8)

no.. nevím co je Pajda za rasu. Je to nějaký malý w.terier :D

Adushka: nas kocourek prdi ale doktor rikal ze to nic nejni

Adushka: Teriéér- trhááč :D

ximik: nooo... možná si myslíš že všichni teriééři jsou trháči ale to neni pravda protože my mame westíka a to je moje malá šikulka... naprostý opak od Pajdy :D :D :D tKŽE ŽÁDNÝ terier - trháč :D :D :D :D

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*