Moje Zvíře.cz
4416 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Želva suchozemská - teplota v teráriu

Dobrý den. Mám dotaz ohledně své želvy žlutohnědé. Již dlouhou dobu je s něčím nespokojená a tím pádem se velmi hlučně projevuje. Ptala jsem se na různých fórech a zatím asi nejpravděpodobnější se zdála teorie, že je želvě v teráriu teplo. Prý by měla být teplota od 25 do 28 stupňů. Ráda bych tam učinila, ale dnes mám již třetím dnem želvu venku v bytě, terárium otebřené, zaplou pouze zářivku UV-B a teplota je stále necelých 32 stupňů. Prosím poraďte, jak mohu teplotu v teráriu snížit. Děkuji

Ja jsem si vcera poridila take suchozemskou zelvicku, a chovatel mi rikal ze teplota pod zarovkou kam se chodi vyhrivat by mela byt az 35 stupnu, takze si myslim, ze teplo by ji asi byt nemelo.

Ja jsem si vcera poridila take suchozemskou zelvicku, a chovatel mi rikal ze teplota pod zarovkou kam se chodi vyhrivat by mela byt az 35 stupnu, takze si myslim, ze teplo by ji asi byt nemelo.

nako mi to dela meplechu, koukam ze se to poslalo 3x :D

no ja mam such.želvičky tři ae ony přes zimu spí a jakmile se probudí tak je vystěhujeme na zahradu do letního sídla takže s tímto problém nemáme :D

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*