Moje Zvíře.cz
95102 uživatelů, 3475 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Jak zabavit potkana

potkani potřebuji společnos a když je zrovna nemate v ruce a sou v kleci tak se nudí proto je potřeba do klece zavěsit a umistit několik hraček :) mě se třeba osvěčilo dřívko na špagátku muj potkan si s tym hral celí den :) kousal to,houpal se a mnohem víc ale brzy to dřívko roskousal :) jestli máte nějake nápady na hjračky a ruzdnou zábavu pro potkjany tak pište :)

Ahoj,já své podkanici jsem udělala takoou houpačku.Moc jí to byvilo.Vlastně si jenom vezmete roličku od toaletního papíru a kus kartonu.Karton nalepíte na roličku,tak,aby se to houpalo.Tohle zabavilo zase mího podkánka :)

jj :)

ja mam pro svyho potkanka dva cinkaci micky pro kocky provleceny provazkem...sou oba dva nad sebou..a zatim ho to docela i bavi..ale kdyz si s tim de hrat vecer tak bych mu ty micky nejradsi ustrihla... ;) :)

:)

Koupit mu živou kočku? :D :D :D

Jirka-F.: no živou kočku to by potom bylo po potkanovi, si to můžeš vyskoušet sam

já mam kamarádku která chová potkany a když si s něma nehraje tak tych potkanu má tolik že se nenudí a taky když se nudí tak jim na to koupila různe hračky pro papoušky, ale ne s nějakám zvonečkem, ona jim koupila nějaký žebříček :)

JA VIM ZE TO SEM VUBEC NEPATRI

sakra...omlouvam se..ale,,,včera sem si přivezla potkana-samičku a od 1. dne co jí mam furt nepřetržite pšíká..nevite co to je?nemuze bejt nejak nemocna?bojim se o ni... o:) :,( dekuju za radu

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*