Moje Zvíře.cz
103094 uživatelů, 3476 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Miláčci z ulice

Ahoj v roce 2008 jsem našel vihozene kotátko špinave a hladove a diš sem se ptal jeden pan mi řekl že jí něgdo vihoníl auta opravdu vipadala že se toulá delí dobu venku i mělá hlat snažilá se sníst mršinu ptaka.Kočičku sem si vzal domu dal jí najíst a napit potom sem zjistil že je holka dostala meno popelka take sme bilí naveterině objevilí se potiže zjistilí ji asma že je nemocná.V lednu v roc 2009 jsem našel na parkovišti kotátko hladove a ušmudlane nemnělo ani dva mněsíce moc plakalo vubec nigdo sejí nevšímal já sem slišel její nařek a voláni a šel se m odkud to šlo ono kotátko šlo zamnou vzal em ho donáruče a bilo tak studene aš se třáslo zímou.Ptal sem se nigo neví čije vzal semm ji dom a dal najíst i napít pak usnulo aš se probudil hralí sme si a zjistil sem že jeto holká dostala meno Zuzanka podali sme inzeráti nigdo se neozvál tak zustalí čičinky vihozene zulice umne aš dodnes a moc je mám rád spí v postelí a běhájí pobitě jsou štasne že sou doma umne. :) ;) :)

k nám hodí dva kocourci od sousedu, ktere nedostavaji najist a napit, tak jim davam najíst, jsou mili a stastni jak jim davam najist a napit, dala jsem jim i jmeno, protoze jejich majitele jim jeste jmeno nedali, tak jsme je zacali rikat Garfild a Besmen :) ;) :* :)

Já mám taky kočičku z ulice,jednoho dne se u nás na zahradě začlo objevovat trošku větší černé kotě,byla u nás celé dny i noci,tak jsme se slitovali,občas ji dali nakrmit ,získala si nás tak že asi po měsíci se zabydlela i na našem gauči a už ina něm i zůstala :D ,je to už rok a půl,co je právoplatným členem rodiny :) ,běhá si po zahradě a když už si řekne že by to mohlo stačit,tak si jde zaklepat na okno,ať ji pustíme dovnitř,aby si mohla zabrat svoji polovinu gauče :x :D :D :D

AndyF: Toje nadherne a fan :)

k nám ted přišlo tak půl roční kote.přibehlo(trochu kulhal :) z niceho nic od nekud k nam na zahradu a hned chtelo drbat tak sme mu daly mliko nejaky to jidlo a zustalo na zahrade spat az do rana..druhy den rano sla za nama az domu a tak se nastehoval nejdriv na koberec pozdeji na sedačku..ale ted mam problem je asi zvyklej chodit se vencit ven takze si dycky mnoukne u dveří a dem s nim..ale potrebovali by jsme aby se naučil chodit na kočici zachod,ale jak?jak ho to naucit?kdyý byl do tedka zyklej chodit ven?Dekuji za radu ;) :) 8)

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*