Moje Zvíře.cz
4413 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Křeček mi začal kousat prosí pomoc :)

Mám křečka už asi 2 měsíce a vůbec nekousal ale v neděli jsem mu dala uplně noví jídlo jako např.takoví kruhy barevní (křupínky) atd.... a vůbec to nejí a jí jenom tyčinku a ted je děsně agresivní pomoc te mi prosím může to být tím novím jídlem? Děkuji předem :)

Ahoj no prosím tě vím jak na to:Když tě křeček začne kousat tak to znamená že tě má rád mě taky stuísek kouše a je to jako samé kdyř pes vrtí ocasem že má radost tak křeček má to že když má radost tak kouše :x :)

Ahoj no prosím tě vím jak na to:Když tě křeček začne kousat tak to znamená že tě má rád mě taky stuísek kouše a je to jako samé kdyř pes vrtí ocasem že má radost tak křeček má to že když má radost tak kouše :x :)

tk dík za nejakou odpoved klidne dalsi muzu tk ocekavam :p

Ahoj :) než si vezmeš křečka do ruky umí si je A nepoužívej mýdlo. Pak si ruce otírejte o piliny. Pokud vás křeček kousne tak jemně mu foukněte do obličeje a řekněte: Ne! Křeček si asi bude říkat, že má přestat a přestane. Nebo zkuste si na ruku dát např. slunečnicová semínka a on pak nebude kousat vás do ruky. Ráda jsem poradila...

Lucipuk :)

Jo a myslím že asi mu to jídlo nechutná

Sťuísek: nesmysl když křeček kouše znamená Pokud na vás není křeček zvyklý, cítí se ohrožen nebo má strach, může vás kousnout. Je k tomu vybaven celkem silnými hlodáky s jejíchž pomocí dokáže rozkousávat i tvrdé oříšky. Kousnutí do prstu je sice bolestivé, avšak většinou není až do krve. Křeček se tak většinou brání novému a neznámému prostředí.
:) :(

Lucipuk: jelikož se zabívám už nějakou dobu chování hlodavců tak si ruce musí umít pouze vodou jelikož mýdlo může křeček cítit a nedělá mu to dobře :(

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*