Ahoj no prosím tě vím jak na to:Když tě křeček začne kousat tak to znamená že tě má rád mě taky stuísek kouše a je to jako samé kdyř pes vrtí ocasem že má radost tak křeček má to že když má radost tak kouše
Křeček mi začal kousat prosí pomoc :)
Mám křečka už asi 2 měsíce a vůbec nekousal ale v neděli jsem mu dala uplně noví jídlo jako např.takoví kruhy barevní (křupínky) atd.... a vůbec to nejí a jí jenom tyčinku a ted je děsně agresivní pomoc te mi prosím může to být tím novím jídlem? Děkuji předem
Ahoj no prosím tě vím jak na to:Když tě křeček začne kousat tak to znamená že tě má rád mě taky stuísek kouše a je to jako samé kdyř pes vrtí ocasem že má radost tak křeček má to že když má radost tak kouše
tk dík za nejakou odpoved klidne dalsi muzu tk ocekavam
Ahoj než si vezmeš křečka do ruky umí si je A nepoužívej mýdlo. Pak si ruce otírejte o piliny. Pokud vás křeček kousne tak jemně mu foukněte do obličeje a řekněte: Ne! Křeček si asi bude říkat, že má přestat a přestane. Nebo zkuste si na ruku dát např. slunečnicová semínka a on pak nebude kousat vás do ruky. Ráda jsem poradila...
Lucipuk
Sťuísek: nesmysl když křeček kouše znamená Pokud na vás není křeček zvyklý, cítí se ohrožen nebo má strach, může vás kousnout. Je k tomu vybaven celkem silnými hlodáky s jejíchž pomocí dokáže rozkousávat i tvrdé oříšky. Kousnutí do prstu je sice bolestivé, avšak většinou není až do krve. Křeček se tak většinou brání novému a neznámému prostředí.
Lucipuk: jelikož se zabívám už nějakou dobu chování hlodavců tak si ruce musí umít pouze vodou jelikož mýdlo může křeček cítit a nedělá mu to dobře
«« «123456 » »»
Další příspěvky