Moje Zvíře.cz
103094 uživatelů, 3476 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Může mi psa odnést dravec?

Mám trpasličího špice a tento rok u nás nejsou ptáčci ani v krmítku, protože tu neustále poletují dravci. Bojím se, že když Tessu pustím ven na volno, tak mi ji ten dravec odnese. Máme velkou oplocenou zahradu a rozhodně se mi jí nechce dávat vodítko, když se může pěkně proběhnout. Ale dneska jeden dravec dosedl před dům a něco tam baštil, zrovna, když sem chtěla jit venčit. Nemáte s tím někdo zkušenosti?

Wiffy01: O jakého dravého ptáka se jedná? Čekám, že to orel určitě nebude 8) No, nevím, psa asi odnést nemůže, ale vy máte malého pejska. Raději bych pejska měla někde na bezpečném místě. Nebo z ním choďte na procházky, tak 2-3 krát denně a po zbytek dne ho mějte doma. ;)

mozne to asi je..ja mam krysarika( 2.8 kg) a kdyz byl sam priblizoval se k nemu nejakej dravec,ale jak zahlidl nas tak zase odlitl..takze nevim nevim nechavat tam maleho psa samotneho

máme také doma německého trpasličího špica hje mu 6 měsícu. od té dobi co kolem našeho dvora proletělo tkáně tak dejsinku nenecháváme na dvoře samoutnou .je dobré postavit nějakou velkou klícku na dvoře a pouštět ji do ní mužete si pak v klídku uvařit kafe a váš pejsek si bude moc běhat a vi nebudete mít strach že vám ho vezne nějaký dravec. ;)

máme také doma německého trpasličího špica hje mu 6 měsícu. od té dobi co kolem našeho dvora proletělo tkáně tak dejsinku nenecháváme na dvoře samoutnou .je dobré postavit nějakou velkou klícku na dvoře a pouštět ji do ní mužete si pak v klídku uvařit kafe a váš pejsek si bude moc běhat a vi nebudete mít strach že vám ho vezne nějaký dravec. ;)

mužu se zeptat jak se davají ti fotky????děkují

o:)

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*