Borrasca: myslím že by se museli sejít jen ti z určitého uzemí a napříště zas z jiného takhle by to snad šlo a pro ostatní samozdřejmě průběh nafotit a napsat článek aby jsme všichni měli přehled co se děje
Útulky
Jj, co se geografickeho umisteni uzivatelu tyce, tam budeme muset vymyslet nejake zastupce pro konkretni region, kteri si to vezmou na starosti .. ale to je zatim hudba budoucnosti
a.odstrcilikova: Ano to by bylo super... A kdy přibližně to tak bude? Už se těším
adushka: to se musíš zeptat zaila, já jen komentuji nepatřím mezi velký šéfy ale taky se moc těším. bude to opravdu super a k naší zábavě nám přibude i velmi záslužná činnost.
Adushka: pocitame ze do 3 mesicu by to mohlo byt nasazene na webu a utulky by se mohli zacit registrovat ve velkem
Co se nejake sbirky na utulky a nasledne navstevy s podarovanim darecku tyce, tak to zalezi na tom kolik by se nas seslo a prispelo.
Zail: no, ale pkud se zbírka nevyhlásí asi zřejmě ani nikdo nepřispěje takže to budete musit nějak vykoumat
Zail: no a jak to budete dělat bude-li někdo chtít místo peněz darovat rovnou krmení? to je taky celkem problém protože co si budem povídat, oni například granule nejsou zrovna skladný
a.odstrcilikova: Urcite ji budeme vyhlasovat. Ale zatim nas tu neni tolik, abychom se do toho pustili. Urcite bude, jen spis za par mesicu, az nas tu bude pres 1000 registrovanych
Co se darovani tyce, tak si to predstavujeme tak, ze za vybrane penize nakoupime ruzna krmiva + hracky pro zviratka z konkretniho utulku a domluvime zde na webu sraz lidi z blizkeho okoli, aby jste i Vy mohli podarovat zviratka osobne.
Samozrejme pokud nekdo prijede autem a bude ochoten privezt nejake vlastni dobrutky, nebo hracky, tak jedine dobre. Ale urcite na to nechceme spolehat, abychom tam pak nestali s prazdnyma rukama Takze urcite penezni sbirka za kterou se nakoupi + kdo co priveze navic, tak to bude jen radost navic pro zviratka
Zail: tak to jo, já jen že vím o spoustě lidí kteří rádi přispějou na zvířátka ale většinou ne peněžními dary ale rovnou koupí krmení a pošlou to . no ale zas je fakt že mi si tady můžeme věřit kam peníze příjdou což u různých nadacích nikdy nevíš takže pohoda. no jsem zvědavá jak se tohle ujme protože je to mooooc pěknej nápad. a zvířátkům bez domova to moc pomůže