Tahle možnost by se mi líbila. V záři sme si chtěli vzít kotě z útulku, ale neodepsali nám, tak sme si ho nakonec vzali od jedné rodinky kousek od Brna. Teď ale uvažujeme, že Tygříkovi pořídíme kamaráda a odjinud než z útulku bychom ho nechtěli.
Útulky
Zvažujeme že bychom zapojili české útulky na tento web. Co si o tom myslíte? Líbilo by se Vám mít možnost prohlédnout si zvířátka z útulku přímo zde a případně se i dohodnout s majitelem na odběru některého z nich?
V neposlední řadě by byla možnost uspořádat i první sešlost lidí z MojeZvíře a nějaký útulek navštívit a podarovat tamnější zvířátka.
Co si o tom myslíte? Příjímáme nápady jak pomoct českým zvířátkům, tak sem s nimi
Já si myslím, že je to dobrý nápad, takový "online" útulek. Snad jen aby toho lidi nezneužívali. Určitě zkusit uspořádat také nějakou sbírku pro zvířátka, ať už peněžní, nebo že by lidé mohli řpinést nějaké krmení a tak
Taky si myslím že je to "obojí" super nápad (a velké + pro zvířátka v útulcích)
tak tohle je super nápad myslím že zvířátek bez domova které by rádi našli nové páníčky je strašně moc a třeba se nám opravdu podaří alespon nějaké umýstit takových vebů kde se nabízí zvířátka z útulku není nikdy dost sice budu mít problém neudělat si z bytu zoo protože to bude něco na moje srdíčko ale fakt úžasný určitě to bude prospěšné hlavně pro ty zvířátka
sherryl: jak myslíš zneužívali to snad ani nejde. protože tady budou jen fota a popis zvířátek z již stávajících útulků teda jestli jsem to správně pochopila a s tou sbírkou je taky fajn nápad
a.odstrcilikova: Oki, jsem rad ze se to libi Meli jsme to v planu uz z kraje, ale nejak na to nevysel rozpocet, ani lidska kapacita dohodnout se s utulky. Kazdopadne pisem si a zkusime to udelat v nejakem z dalsich vylepsenich
Jj, budou tu jen profily zviratek z utulku a nejaky jejich majitel, ktereho budete moci kontaktovat standardni cestou pres vzkazy. Takze zneuziti nebude mozne.
a.odstrcilikova:
Já to původně myslela jako "online" že by si ho lidi mohli třeba ihned zamluvit tak aby toho nezněužívali.
Teď už to chápu to už by se pak vymyslelo.
Je to skvělý nápad.Pomoci pro zvířátka není nikdy dost.Sbírky na zvířátka se mi moc líbí vždy do nich zapojím i děti aby získaly takovou tu úctu ke zvířátkům.
Zail: Myslím, že skvělý nápad jen ta sešlost lidí by asi byl problém, jelikož jsme tu z různých koutů republiky jak jsem tak koukala...