Moje Zvíře.cz
37487 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

psi-jokšíři,shi-tzu,bišonkové,čau čau

Zezule: koukám měla jsem pravdu shitzu to mají v genech :) ne nadarmo jsou to psi dávání kdysi jako dar za mír mezi čínou a tibetem :) je na nich vidět jejich klášterní původ stačí je chvilku pozorovat ale opravdu je spodivem co všechno si nechají líbit zvlášt od malích dětí já kolikrát zakročila když ji chtěli děti tahat a ona knim zase znova šla jako by ji jejich zájem vyhovaval to není u jiných plemen zrovna tipická vlastnost :)

Jo a este sem zapomela rict dve dulezity vlastnosti. Kdyz se zlobim a treba reknu fuj, nebo prestan, on vetsinou prinese balonek a chce si hrat. Ale zas pak, kdyz pociti, ze ja nemam naladu si hrat, tak se zacne lisat a snazi se sobe vselijak napravit povest =)

www. andy: to je hezký chce si tě udobřit ;) hele moje máma měla fenu maltéze terezku a když táta nadával že terinka něco vyvedla vždycky se stočila na křesle do klubíčka a dělala že spí když táta přestal nadávat zvedla hlavu a koukala na něj jako to už ses vyvstekal? a když zas začal nadávat tak zas dělala že spí :) No a jejich kočka-perská modrá když nebylo po jejím a dostala vyhubováno tak šla a počůrala tátovo polštář na posteli ale jen tatovo, nikomu jinýmu to nikdy neudělala :)

a.odstrcilikova: to je teda dobrý! Vypočítavý psík a mstivá kočička. V dobrym samozřejmě =) My máme byt, že se může běhat dokola a co si myslíš, že malej dělá, když něco provede. A když ho konečně dohonim, tak už si na nic nepamatuje, teda spiš si to nespojuje=)

www.andy: jo tak to moc dobře znám :) mám byt taky průchozí ale ne kolem do kola a taky naháním hříšníka a většinou neuspěšně :)

do jaké výšky vyroste shi-tzu?

Adushka: shitzu je malí pejsek velikostí asi jako maltéz měli by mít maximálně 30cm v kohoutku a 6-8kg záleží zda je to pes či fena ale na trhu jsou i takzvané lightshitzu a to jsou mini hafani asi poloviční od normálních běžných shitzu já to viěla jen jednou a je to fakt pejsek do kapsy. bála bych se že ho zalehnu nebo že mi v zimě zapadne do sněhu :D ale zas je sladkej jak je malinkej tak je strašně roztomilej

to jo, někteří chovatelé prodálají něco jako mini jorkšíry. paní, co k ní chodíme do salonu na stříhání, má dva a Kali, kdž měl 4 měsíce vyl dvakrát tak velký než ty dvě jorkšírky, tak jsem si myslela (i díky tmavé srsti), že to jsou štěňata a hradá majitelka povídá: "Ne to jsou mama s dcerou je jim 7 a ctyri roky" :o

a.odstrcilikova: Ops.. pes ještě menší než maltéz popřipadě čivava? Tak to musí mít velikosti králíka :D :D :(

www.andy: jo tak to znám když jsme s daisinkou poprvé potkali light shitzu tak jsem mislela že je to malé štěnátko byla asi tak veliká jako daisy zhruba ve 3měsících :)

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*