Moje Zvíře.cz
37601 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

psi-jokšíři,shi-tzu,bišonkové,čau čau

:) napište jak se váš pejsek chová a takhle .... dělám referát tak prosím pište

Můj yorkshír(fenka) je přátelská(miluje
děti),líná,vybíravá,neposlešná
strašně vyžaduje pozornost,žebrá když jíme :D ,vždy si dovoluje na větší ale když zjistí že je silnější tak uteče :D ,ráda prohání slepice a koťata,na našeho kocoura si netroufa ale když je podrážděná tak na něho zautočí a to je teda něco :D ale nikdy žádná zranění.
pořád by nejraději seděla doma akdyž ji vememe ven tak po chvilce zase běží ke dveřím, je bojácna, nesnáší bouřky a silvester(vždy ma strach z toho hluku:hrom a petarda),Jídlo: má ráda kuřecí masíczko(syrové i pečené),sýr,některé konzervy
Koupání:nemá ráda vodu ale musí to vydržet... už mě nějak nic nenapadá dofám že jsem vám pomohla kdyby něco tak se mně ptejte :)

Ahoj, já měla fenku shitzu a můžu říct že lepšího pejska jsem neměla je to velice milí klidný pejsek který každou návštěvu mile přivítá od dětí se nechá tahat a ještě k nim klído vleze v noci do postýlky. Na svůj vzhled jsou to pejsci velice houževnatí. lehce se učí jako například zůstan čekej, nebo štěkej a pust nesmíš to jsem mojí dejzinku nikdy neučila a přesto to uměla udělají vše co svému pánovi na očích uvidí a když jsi smutná zpravidla příjdou sednou si na klín a dou se mazlit je to lepší než terapie za 100 000 :) . Prostě shitzu je ten nejideálnější pejsek do bytu k dětem jako štěnátko například dejzinka nikdy nic nekousala pokud to nedostala na hraní. nikdy neskákala, nikdy neštěkala pokud nešel někdo cizí a hlavně během 3dnů zvládla perfektně čistotu a nikde nenačůrala a nenakakala. děti byli její miláčci utíkala mi za nimi at byli naše nebo cizí. Nikdy jsem nebyla nucena používat vodítko., Na procházku jsme chodili s vodítkem v ruce jen pro fazonu. dejzinka perfektně poslouchala na zavolání. nikdy jsem nemusela použít ani zvýšený hlas a to vše bez učení skutečně jsem nikdy nic nevyžadovala ale ona snad pochopila co jsem chtěla a udělala to a když jsme jí pochválili tak to pak dělala automaticky. Kdybych si měla vybírat psa do bytu tak budu zas volit shitzu :)

a.odstrcilikova: Jéé. No tak to musel být vážně moc chytrý pejsánek :D

Adushka: ano byl to chytrý pejsek, ale myslím že plemeno shi-tzu to má v charakteru protože strýc je má také a jsou velmi inteligentní i oni i když pravda jeho hafany bych si bez vodítka nedovolila vzít na procházku :)

Kali je ještě štěně yorkshirka, ale hravé, milé, přátelské, učenlivé, jako každé štěně... Má rád psí kamarády a i děti, se kterými si pře plot často hraje (sousedíme se školkou). Strašně rád běhá a dovádí ne loce, ale je zajímavé, že poslouchá na povel stůj! všude jen ne na vlastní zahradě, kterou považuje zřejmě za své teritorium. Samozřejmě se ho to snažíme odnaučit, ale zatím marně =)

www.andy: prosím tě známí co maj tady jorky říkaj že jsou to prasátka, že prý jim dlouho trv než se naučí čistotě je to pravda?

No sviňušky to sou, to jo! Sežerou co viděj. Jednou Kali sněd na chatě celou uschlou žížalu v létě, když se na něj chvíli nedával pozor, ale naštěstí z toho nic nebylo... A ač máme Kaliho už skoro čtyři měsíce, pořád se na plenku někdy netrefí. A taky nesnáší vodu. Za to s chutí proběhne blátem, nebo se vyválí na louce... Takže jo, je to pravda.

www. andy, dík já myslela že si lidi vymýšlí protože to je první pejsek kterej je na naučení čistoty problémovej co jsem zaslechla :)

Mám doma pejska Shi-tzu a jsem s ním také moc spokojená jako a.odstrcilikova mám ho od jeho 7 měsíců a nebyl vůbec nic naučený, ale stačí mu dát jednou najevo, že jsme s něčím nespokojení a on to víckrát neudělá. Má úžasnou povahu, taky si nechá všechno líbit, miluje pohyb(hlavně běhání a skákání)jezdím s ním i na kole a vydrží to opravdu dlouho, ale zároveň je to pohodář a rád se válí v postýlce nebo na gauči.. :D Je to miláček.. :*

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*