Moje Zvíře.cz
37268 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Kam se vám schovali

Takhle na první pohled bych je viděl na něco mezi činčilou a pískomilem, zajímavé :)

miladaf: a nechtělo vylézt vid :)

mno, mě pravidelně uniká potkan Alfie, najdu ho většinou ve skříni, jak si pochutnává na mém nejlepším kousku oblečení. Taky radostné. :/

FialkaLona: tyjo, zajimavy zviratka :) jak je to narocny na chovani?

Jó potkani. Před nimi to chce vše pozavírat a zabarikádovat, ale ani tak neni vyhráno. Teď nedávno jeden ze tří potkaních pacholků mi vylepšil jedno tričko na doma o krásnou díru :D

Potkan modni navrhar... :D

naše čičinky se obvykle schovávají ve skříni mezi oblečení a nebo pokud je poblíž krabice tak je v ní najdu občas se moc divím jak tam vlezli protože vypadá zavřená a kočky sou uvnitř :D

Zail: Nejsou nároční, oni rádi šplhají i po stěnách, mám je v terárku na ještěry :D Dostanou moučný červy, kočičí granulky whiskas junior a dělaj se jim boule za ušima :D Jen ty potvory nejsou vůbec vidět, ve dne maximálně vyběhnou na záchod a v mžiku zase zalezou, jdou na špacír až před půlnocí :/

Jeden z našich psů-Jack,se až moc rád schovává do koše s prádlem .Jen si tak říkám abych se jednou nepřekoukla a nedala ho do pračky :o

Jana Šumpíková: jéé to je roztomilé :)

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*