Moje Zvíře.cz
37399 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Kam se vám schovali

Tak jsem našel číču u sousedů na balkoně. Kolem našeho balkonu je všude králičina, tak tam asi vlezla nějak vrchem a nemohla se dostat zpátky, protože od sousedů nemá po čem vylézt. A co vy, kde jste našli vaše zvíře? :)

me jednou kdyz utekl had z terarka, tak se schoval kousek pod stolem... ale kdyz jsem to rekl dalsi den mame, tak se mohla zblaznit ze pres noc byl venku had - skrtic bez dozoru :D

Nám se pravidelně ztrácel akorát pes, kterého jsme měli v dětství, ale jak vždy řekla mamka: "Bohužel se vždy vrátil, blbec". ;)

Zrovna dnes jsem lovil 3 uprchlíky. Potkani se mi poschovávali po pokoji. Dva za postelí, jeden v oblečení vedle klece :)

Hehe, tak hlavne ze se nasli ulicnici :)

Nám jednou andulka Pepíček zapadl za skříň, to bylo radosti vystěhovat celou skříň a odtáhnout ji, aby mohl vyletět :p

Já jsem kvůli plchům stěhovala lednici a k otvorům nastražila "nory", klackem bouchala dozadu, aby vyběhli... :)

Sherryll: Znám, takhle se nám schovalo králičí miminko.

FialkaLona: co je to plch? :)
All: Nam jednou zapadl Cmudla za obrovskou skrin, ktera byla silene tezka a vystehovat ji by byla prace alespon na hodinu. Nastesti ulicnik nasel cestu ven za panickem a vyletel :)

Zail: Jukni se sem: http://fialinka3.webnode.cz/ ve fotogalerii jsou ;) Jsou to takový prťavý potvory :)

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*