Moje Zvíře.cz
37268 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Kam se vám schovali

ximik: jo to se nám taky stalo - ale s kočkou. Vím ale proč tam vlezla :) taťka tam měl totiž svačinu do práce (v tašce) :) a ten malý lump to všechno zbaštil ... 8)

křeček nám jednou vlezl do pohovky. na boku si prokousal díru a pak tam 2 dny, který sme nebyli doma, vegetoval. objevila ho mamka náhodou večer když si všimla malé hlavičky koukající z pohovky. :)

Plchové jsou podle mně krásná malá stvoření ;)

Naše Kubinka se scovává při každé bouřce za gauč.Ta se bouřek bojí jak malé dítě.

To já jich mám hodně, ale jedou můj bratr vzal krečka a pustil ho a on zalezl za mou 2m skříň a nechtěl ven tak jsem mu na začátek skříně dala jídlo aby vylez ale on byl tak mazaný a rychlí, že mi zdrhnul zase nakonec aj s jidle , takže tak na den měl zasobi už sem nevěděla jak ho vyndat ani koště nepomohlo , tak sme museli celou tu zkříň rozmmontovat a když už sme byli v půlce on sám vylez po 3 dnech , já myslela , že se z něj zblázním ;) :D

Alínka: křeček srandista :) chtěl asi hrát na schovku :)

Naše yorkšírátko strašně rádo spí na měkkém, nejlépe v posteli. Jednou byl ráno doma zmatek a Kali zmizel. Hledali jsme ho doma všude, volali jsme, byli jsme i na zahradě, jestli se tam nějak nedostal a nikde nebyl. A pak se šla ustlat postel, složila se peřina a najednou z ní vylézá takový hrbolek, no samozřejmě Kali =)

:D :D :D

mě křeček vždycky zalezl za skříň

Moje fenečka Kellynka si vyhrabala venku pod klecí s hrdličkama díru a vlezla si tam a pokaždé když jí hledáme, není tam ani vidět,rptože před tou klecí je menší keš :D A nebo se mi schovávají pod tújky :D

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*