křeček nám jednou vlezl do pohovky. na boku si prokousal díru a pak tam 2 dny, který sme nebyli doma, vegetoval. objevila ho mamka náhodou večer když si všimla malé hlavičky koukající z pohovky.
Kam se vám schovali
ximik: jo to se nám taky stalo - ale s kočkou. Vím ale proč tam vlezla taťka tam měl totiž svačinu do práce (v tašce)
a ten malý lump to všechno zbaštil ...
Naše Kubinka se scovává při každé bouřce za gauč.Ta se bouřek bojí jak malé dítě.
To já jich mám hodně, ale jedou můj bratr vzal krečka a pustil ho a on zalezl za mou 2m skříň a nechtěl ven tak jsem mu na začátek skříně dala jídlo aby vylez ale on byl tak mazaný a rychlí, že mi zdrhnul zase nakonec aj s jidle , takže tak na den měl zasobi už sem nevěděla jak ho vyndat ani koště nepomohlo , tak sme museli celou tu zkříň rozmmontovat a když už sme byli v půlce on sám vylez po 3 dnech , já myslela , že se z něj zblázním
Naše yorkšírátko strašně rádo spí na měkkém, nejlépe v posteli. Jednou byl ráno doma zmatek a Kali zmizel. Hledali jsme ho doma všude, volali jsme, byli jsme i na zahradě, jestli se tam nějak nedostal a nikde nebyl. A pak se šla ustlat postel, složila se peřina a najednou z ní vylézá takový hrbolek, no samozřejmě Kali =)
Moje fenečka Kellynka si vyhrabala venku pod klecí s hrdličkama díru a vlezla si tam a pokaždé když jí hledáme, není tam ani vidět,rptože před tou klecí je menší keš A nebo se mi schovávají pod tújky