Moje Zvíře.cz
91050 uživatelů, 3475 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Podle čeho jste svému mazlíkovi vybrali jméno?

Podle kalendáře, vlastní nápad, tradice nebo jiné?

Tak menšího co jsme měli dřív nás to nějak napadlo a už mu to jméno Ben zůstalo no a většímu co máme pár měsíců jsme vymýšleli,nejdřív to byl Don podle pradědečkova psíka,jenže to se k němu moc nehodilo a nakonec to zůstalo u Ronnyho :)

A kočičkám vybíráme většinou podle vlastností nebo podle toh,jak bypadají(barva,flíčky...)

my jsme pro psa vybrali jméno tak že jsme si ho vymysleli, první to měl být Benny ale v kalendáři jsme uviděli podobné jmééno Berry tak jsme ho tak pojmenovali :p

no u nás je to podle toho co nás napadne když ho poprvně vidíme jen pro pejska jsem měla jméno připravené dlouho do předu, vybrala ho dcera ;)

My jména vybírali za pomocí kalendářů a návrhů všech členů rodiny.. :)

My sme se dva roky tesili na yorkšírskou fenečku Leonku a nakonec je to Kali, což je zdrobnělina latinského slova Calendula - Měsíček =)

www.andy: kali to je hezké jméno, my jsme měli připraveno bud daisy nebo sárinka a když jsme tehdy pro ni přišli malá zavolala daisy pod a bylo vybráno jinak prostě dle vzhledu a chování někoho napadne jméno a pokud to zbytek rodiny schválí je jasno :)

a.odstrcilikova: Kdyz jsme byli pro Kaliho, ktereho nam vybrala chovatelka, protoze jsme nechteli nutne vystavniho (Puvodne se jmenuje podle papiru Eros Hocco Limelight Joreta), jsem jenom ze srandy zavolala Kali a pribehnul jeho tata Marfy a chtel si zacit hrat, tak nevim =)

www. andy: takže také dle prvního jména co vás napadlo když jste si pro pejska jeli :) ono taky volat na něj jménem z rodokmenu tak nevím je to dlouhé špatně se to vyslovuje a volat ve vašem případě na pejska při procházce Erosi je dost zvláštní ;)

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*