Moje Zvíře.cz
4416 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Štěně a čůrání doma...

Ahojky, máme 8mi týdení fenečku, za boha jí nejsme schopní vysvětlit, že se čůrá venku.. Je ještě malinká, takže nic nehrotíme ale venku se bojí, tak se začínám trošku bát aby na to holka přišla.. Jak dlouho to trvalo vašim pejskům?Jednoho pejska jsem už měla, ale jak to trvalo dlouho si už nepamatuju ;)

U nás to bylo jednoduché, jako malé štěňátko byl doma, a když už byl dost velký, střídavě zůstával venku a doma. Naučil se to tak nějak sám, teď už je jen venku, tak není co řešit.

U nas to taky nebylo zase tak hrozny..pakrat se zezacatku doma pocural, tak vzdycky dostal trosku na prdylku, ne moc, byl malinkej..nektery lidi tenhlůe zpusob odsuzuji, ale u nas to fungovalo.. a taky nevim o zadnem jinem zpusobu, jak dat pejskovi najevo, ze to co udelal je spatne..

Tak u nás to bylo tak: My jsme ho ani nic učit nemuseli pač když jsme si přivedli domů berryho tak už to zvládal, a nečural ani poblíž boudy a pelechu :) Jenom venku za plotem... nikdy ho ani nenapadlo že by se vyčural na našem pozemku :)

Naxii: zkoušeli jste naučit jí na hadr nebo noviny a ty pak pomalu posunovat každej den blíž a blíž ke dveřím? takhle jsem naučila skoro všechny psi že doma nee ;) jen shitzzu odmítala hadr nebylo jí to dost nobl tak jsme koupili velikou misku pod květináč a do ní jsme dali noviny a taky to zvládla ;)

a.odstrcilikova: No takouvou taktiku jsem ještě neslyšela, ale asi je to učinné :D :D

Ahojky díky všem ;) Kamarádka mi doporučila nějaký sprej, kterým mám postříkat podložku, že jí to bude lákat tam..Tak uvidíme :)

Naxii: Ano to by mohlo fungovat :D . viděla jsem to v obhodě, konkrétně v OBI a vypadá to slibně.. ale tak nikdy nevíš no :) stálo to něco kolem 80 kč :)

naxii: bude to fungovat než to vyčichne a klidně se ti vyčárá kousek vedle je to vyzkoušený babička vystříkala asi 5sprejů pak to vzdala a učila psa po staru a za tejden to uměl

A vzpomínám si, že když jsme měli první kočičku (která se nám bohužel ztratila), tak sme jí učili na písek tak, že sme jí tam tak každou hoďku nosili. Myslím, že u pejska by to taky mohlo fungovat, aspoň když je zvědavý, venku si to okoukne, a když budeš mít trpělivost, tak se i vyčůrá.

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*