Simča: No možné to je A nebojí se třeba všech míčků? Strýcův teď už bývalý pejsek.. se taky bál balónů a všeho co k němu mířilo
Myslíte že se kočky bojí červené?
Náš kocour měl červéný míček a strašně se ho bál a to že je hrávý...
Jelikož kočky nejsou schopné rozeznat některé barvy včetně červené, tak pochybuji Zkrátka se mu míček asi nelíbil, většina zvířat se může bát prakticky čehokoli kvůli tvaru, zvuku, pohybu...
Railbot: aha vidíč já zapoměla že kočky vidí černobíle
Adushka: Ne, kočky nevidí černobíle. Vidí barevně, ale některé barvy, jak je vidíme my, nerozeznají a vidí je jinak. Černobíle, respektive více do stupnice šedé, vidí psi.
Railbot: a zase jsem to popletla Tak to mně strejda kecal
Naše kočka se pekelně bojí vysavače, koštěte... Je toho hodně, ale když jede auto, tak má přesně spočítaný, že se může přes silnici přenést jkao dáma... Baryn zase utíká před sekačkou...
nebojí se červené. moje kočky mají červený míček a mají ho moc rádi. spíš se mu na míčku nezdálo něco jiného bud velikost, nebo pokud vydával zvuk tak to taky může vadit mám kočičku a kocoura a kocour si normálně hraje s hračkama se zvukem a sisi před tím prchá
no jak je to u koček, to nevim, ale jelikož Kali někdy kočku způsobem hry připomíná=) můžu říct že se nebojí, ale na červené barvě si snaží vybít zlost, zničit jí. jasný důkaz je třeba u červených bačkor, které měla máma dvě po sobě a oba páry nadopadly ukázkově. a dál často podlézá můj červený PC stůl a když je "pod deskou" tak packo začne trochu škrábat. anebo červený potah na gauč tak často strhával, že jsme ho museli vyměnit...
kočka se červené barvy nebojí. koupili jsme malímu ten červený leaser a jak s ním tady svítil tak kočinky se mohli zbláznit začli ho tu chytat, lapat a hopsat po něm jak o život. takže kočka se nebojí kdyby ano. Tak by tu nešíleli kvůli červenýmu puntíku na koberci skoro 2hodiny