já myslím že jen na penězích nezáleží!!ale je pravda že já bych dala úplně cokoliv a bylo by mi jedno kolik by to stálo, za svého kamaráda a ne jen to.je součástí mého života a můj miláček!!!vždyť jsme se vychovali na vzájem ,
Co bychom zaplatili za naše miláčky?
když my můje shitzu začla marodit-nastydla tak jsme čekali že to bude něco stát. nakonec tím že byla postarší mě léčba stála asi 30tisíc během jednoho roku. bohužel ani to ji nedokázalo zachránit život ale peněz nelituji kdybych se měla rozhodnout zda platit či ne ted s tím že vím že pejsek nepřežije udělala bych to bez váhání znova pokud zvíře miluji jsou peníze na druhém místě před jeho zdravím
když jdeme na procházku a vracíme se kolem obchodu pro zvířátka tak jsem ochotná a už se mi to i hodněkrát stalo,že jsem tam za něj utratila i několik tisícovek najednou za hračky,dobrůtky a jiné věci které si sám vybral.je jako moje dítě a v tu chvíli na peníze úpně kašlu!!!hlavně když mu můžu udělat radost
monca.srdicko: Jen tak dál... je krásný vidět pejska co ti radostí skočí kolem krku když za něj utratíš majland
monca.srdicko: to si rekla hezky ale je to z ty reklamy ne??
Klidně vše co mám,i život.Nedovedu si život bez nich představit
AnčaAlžběta: nejsi sama, pro mě je nepředstavitelný žít bez chlupatých kožíšků na posteli co si pamatuju tak nikdy jsem nebyli bez zvířátka