za pejska, morčátko, kočičku a všechna zvířátka co mám bych zaplatila tolik kolik by byla potřeba klidně i deset tisíc protože život bez Berryho (psa) si neumím představit
Co bychom zaplatili za naše miláčky?
ZA PEJSKA URČITĚ BYCH ZAPLATILA CO BYCH MOHLA,ALE ZA MORČE NEBO KRÁLIKA TEDA NE,MORČE MI NIKDY NEPRIROSTLO K SDRCI,NEJLEPSI ZVIRATKO JE PES,NENI TO JEN ZVIRE.
Problém je, že některé operace jdou v řádech desetitisíců (klouby atp.) - takže tam už to není jen o zaplacení, tam už je to vůbec o možnosti zaplatit.
eva: pes je také pouze zvíře stejně jako morče nebo králík. Řekl bych, že mnoho lidí je takhle dělit nebude. Když je miluješ, není totiž co řešit
Railbot:jasně,jen to byl můj názor.Pes je prostě nejlepší přítel člověka,a tim že jsem napsala že neni zvíře jsem TO nemyslela doslova přece. lidi milujou i mravence takže.....
Za svou kocicku bych dala snad i zivot. Kdyz jsem mela pejska jmenem Charlie, tak jsem si ho zas tolik nevazila. Spis jsem byla jeste mala. A kdyz umrel, tak jsem to nesla velmi tezce. Nasi uz zviratko nechteli, ale ja ano. Kdyz se jednou na zahrade objevilo male barevne kotatko. Kdyz mi mamka rekla, ze ji mam pustit aby sla, tak mi z niceho nic zacly tect slzy. Tak jsem ji odneska ke kamaradovi, jestli bych ji u nek mohla na nejaky cas schovat. Za tri dny na to prisla jeho mamka, tak ji odneska k nam. Nasi prekvapive nic nerikali. Eliska s nami bydli uz pres rok a strasne moc ji miluji...
Jsem ráda že to takhle všichni berou i já bych za Mikeše (kocoura) dala i 10 000 a přece je vždy nějaká možnost o zaplacení