Moje Zvíře.cz
4413 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Máte problém s koupáním koček?

Já s mikešem ne ale s mazlíkem ano :)

ahoj, kočky obecně vodu moc nemusí :) mám zatím prcky ale když je musím vykoupat tak sem podrapaná a voda je po celím bytě vždy mi utíkaj jak se natáhnu pro něco na poličku jsou pryč. snažím se je koupat co nejméně ;)

stejný jak u mě :p já kočku moc často nekoupu ale když už vážně musím tak si připravím všechno perfektně pod ruku protože stačí se k naší kočce otočit zády a ona vyletí jako střela z vany a míří si to přímo do 1. patra do kuchyně potom do obýváku a zase nahoru po schodech do mého pokoje a vyvále se mi v nových čistých peřinách :/ .. a vznikne s toho dost blbě umytá kočka a mokrý celý dům :/

adushka: tak to jsme na tom stejně jak na něco zapomenu je zle. naposled mi vypadla sprcha z ruky a když jsem se ohla že ji zvednu zrzulka vylítl a já měla všude šampon. a jak byl milostpán nafučen když sem ho lapila a šoupla do vany spět :)

my mame kocicky venku ale jednou nam jedna spadla do malty a pejsek tak hlasite stekal a tak nas privolal.
a museli sme kocicku poradne umit ...radost asi nemela ;)

taky mám kočku venku a myslíte že už je na to tak zvyklá že už jí ani zima neni? :/

Adushka: ma teplej kozisek

my máme tu naši příšerku doma. jakmile s ním jdeme ven a je trochu chladnějc, tak se klepe jako osika.

BabyTiger1988: zkuste oblecek =D

myslím si že by se celkem žádný zvíře nemělo mejt.Umejt jen v nejnutnějších případech.

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*