Ahojky, hned asi ne ale veterinář to pozná z UTZ .. Dala bych tomu ještě tak týden a zašla tam..
Malý problém při prvním hárání feny
Mame sedmimesicni fenecku staforda..pred cca 17 dny se nam zacala harat.. na tom by nebylo jeste nic hroznyho.. ale mame jeste i psa stafika.. takze to pro nas byl docela problem, jak to s pejskama udelame, aniz by se neco prihodilo.. Pejsci jsou spolu, v jednom pokoji, akorat ze jeden z nich je vzdycky v kleci, aby se k sobe nemohli dostat.. kazdej den se tam stridaji, aby tam nebyl porad jenom jeden.. Asi zhruba 9. den co se nam fenka harala, jsem sla do koupelny, a kdyz sem se po pul hodine vratila, Kimecek byl z klece venku..Nechapu jak se z ni mohl dostat.. Takze ted mame strach, aby sme necekali stenatka, u tak mlade feny je to asi dost nebezpecne.. Nemate nekdo podobne zkusenosti?nemuzete mi neco poradit? co mame delat? jak by se dalo co nejdrive poznat, jestli je fenka brezi? dekuju vsem za odpovedi
ale za tyden to uz bude pozde ze? bojime se, ze kdyz bude mit stenatka takhle brzo, ze by mohla treba umrit
Nevím jak je to u pejsků a určo se různí i rasy ale tety kočička měla koťátka v 8mi měsících a byla v pohodě.. jedno kotě jsem si od ní brala.Zavolala bych být tebou na Veterinu a radši se poptala..
ale zase na druhou stranu to nevime jiste, jestli k necemu doslo nebo ne, u niceho sme je nenachytali
Nevím tohle bych nějak neřešila takovouhle věc to chtělo řešit už dávno.Proč ste si pořizovali fenečku když máte psa?
docela blba otazka..meli sme psa, a pak sme poridili fenecku, asi proto, abysme casem mohli mit stenatka.. akorat sme je nechteli tak brzo.. a urcite nejsme jediny lidi, co maj zaroven fenku i psa
No nevím,ale jako zavírat je do klece vám příjde normální?Si kolem sebe chodí jak kdyby se nechumelilo.
no tak nemame jinou moznost, jak to udelat..a kdyz je kazdyho dame do jiny mistnosti, tak akorat budou delat bordel..budou knucet a stekat..nemuzou bez sebe byt, tak proto sme to resili kleci..
zajdi k vetemu, existuje potratová injekce, stejně jako u lidí