Moje Zvíře.cz
24105 uživatelů, 3473 profilů zvířátek
Zpět na výpis témat

Jak to máte na Silvestra se zvířátkama?

Můj pejsek se strašně bojí rachejtlí od té doby co jí soused hodil pomalu pod nohy petardu.A tak musím vždy oba pejsky zavřít a pustit jim rádio aby to alespoň trošku přerušilo ty rachejtle.A co vy?

To my máme doma to samý, když byl náš olinek malý na tu petardu si primo šlápnul a docela dlouho trvalo než se mu to zahojí, od té doby nesnašíme prosinec :/ je to pro nej období hrůzy, většinou je to minutové čurání u vchodu a o půlnoci zavíračka na záchodě za tmy :) holt to dneska musíme přežít!!!Ale určitě bych mu nikdy nedala žádný prášek aby byl klidnější!

Nasi Rite to moc nevadi, jen hrozne steka.. asi je chce zastrasit :) Oproti tomu segry pes si schova ocas mezi nohy a skryje se kde to jen jde

Muj pejsek Kimecek to miluje..minulej rok se mu ohnostroj tak moc libil, ze sem mela dost co delat, abych ho vubec udrzela na voditku :D chtel porad za tema petardama behat :D knucel a dorazel na ne, a malem me shodil na zem jak moc za nima chtel bezet :D

to jambo když bouchne pár rachejtlí tak nic ale pak o půlnoci štěká

Zail: no to náš olin kdyby měl ocas tak ho má schovanej už od mikuláše :)

normálka mám kočky které již od rána vyhlížejí rachejtličky a snaží se je přes sklo okna chytat, ještě že nejsou venku zbláznila bych se strachy že se jim něco stane

nas pejsek musi byt doma venku se boji

přežili jsme silvestra, sice s velkým stresem, ale dneska mužem dospat to co jsme včera nestihly 8)

NAši pejsci byli včera kupodivu v klidu ani rádio jsem jim emusela pouštět ale zavřený raději zůstali. :)

Předchozí příspěvky

«« «123456 » »»

Další příspěvky

Nový příspěvek

Chyba: Pro přidání tématu/příspěvku se musíš přihlásit!
Přidat smajlika:

*1* *2* *3* *4* *5*
*6* *7* *8* *9* *10*
*11* *12* *13* *14* *15*